Prvi 1115 pregleda 19. srpnja 2022.

Evo nekoliko TikTok savjeta za najbolju voćnu salatu!

reuters/pixsell/CANVA

Voćna salata odličan je ljetni desert jer ne zahtijeva puno pripreme i voće je samo po sebi prepuno okusa, no nekoliko malih trikova ipak će ju učiniti boljom

TikTokerica Danielle Brown, poznatija kao @HealthyGirlKitchen, na svom je TikToku podijelila recept za voćnu salatu koji je prikupio već šest milijuna pregleda.

Znamo da ćete na prvu možda pomisliti da vam za voćnu salatu nije potreban recept, Danielle je ipak podijelila nekoliko trikova s kojima će voćna salata biti apsolutno savršena. 

@healthygirlkitchen the best fruit salad you’ll ever have 🍓🍊🍌🥝🫐🍇 #fruit #healthyrecipes #homecook #fruitsalad ♬ Late Night Paris Jazz - French Jazz Cafe

Naime, kako piše Popsugar, Danielle je otkrila kako je tajna najbolje voće salate u sjeckanju voća na jako male komade jer se tako oslobađa puno više soka i aroma iz voća. Također, voću trebate dodati svježe cijeđeni sok od limuna i limete te šaku sitno nasjeckane mente. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Kada je riječ o voću, kombinacije su zaista beskrajne. Možete koristiti lubenicu, breskve, marelice, šljive, banane, trešnje... Ma koje god voće vam je pri ruci. Čak možete koristiti i voće iz kompota. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA Ovu salatu možete jesti odmah, ali najbolje bi bilo da ju ostavite nekoliko sati ili preko noći u hladnjaku kako bi se proželi svi okusi. 

Uživajte!

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?