Prvi 3590 pregleda 12. srpnja 2022.

Evo što Beckhamovi rade na odmoru u Hrvatskoj

victoriabeckham/instagram

Victoria i David Beckham stigli su na odmor u Hrvatsku kako bi proslavili svoju godišnjicu braka i rođendan kćeri Harper

Pjevačica Victoria Beckham i nogometaš David Beckham prije nekoliko dana su stigli na odmor u Hrvatsku gdje su proslavili 23. godišnjicu svog braka i rođendan kćeri Harper.

Kako piše 24sata, Beckhamovi su smješteni u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na otoku Lopudu. A na društvenim mrežama objavili su fotografije s proslave Harperinog rođendana.

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram Ispred kompleksa u kojem su odsjeli navodno se nalazi njihovo osiguranje, piše Dubrovački dnevnik

Luksuzno imanje gdje odmara poznati par nekada je bio franjevački samostan. Obnovila ga je grofica Francesca von Habsburg i i napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa je i Sveti vrt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lopud1483 (@lopud.1483)

Ono je danas jedno od najluksuznijih najpopularnijih mjesta na Jadranu. 

Victoria i David ranije su posjetili restoran Bowa na Šipanu, a njihov uvjet za odlazak tamo bio je - 'bez fotografija'. 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?