Prvi 3681 pregleda 24. listopada 2021.

Evo što madež na određenom dijelu tijela govori o vama

canva/youtube

O tjelesnim oznakama i madežima koje imamo od rođenja znamo jako malo. Duhovne iscjeliteljice, Jusstine Kenzer i Andrea Moyah Trucilla, otkrivaju kakve poruke iz prošlog života nose madeži ovisno o položaju na ljudskom tijelu

Već se stoljećima provlače 'spekuliranja' o tome što su zapravo i što predstavljaju madeži koje imamo od rođenja. Dermatološka znanost svojim je istraživanjima došla do nekih zaključaka, ali i dalje se ne zna točan uzrok njihova nastanka. Duhovne iscjeliteljice Jusstine Kenzer i Andrea Moyah Trucilla za časopis Elite Daily dale su svoja mišljenja o značenju tjelesnih oznaka, odnosno madeža, ovisno o njihovom položaju na tijelu.

"Ne postoji jednak odgovor za sve madeže. Svaki je priča za sebe, ali u svojim istraživanjima sam otkrila da madeži od rođenja nisu uvijek nasumični", rekla je Kenzer za Elite Daily, dok Andrea Moyah Trucilla vjeruje da su madeži uspomene iz prošlog života. 

"To su uspomene koje nam pomažu da se prisjetimo i zacijelimo od trauma ili ozljeda, ili da zavirimo u unutrašnjost duhovnog dara koji nosimo, ali ga nismo svjesni", tvrdi Moyah Trucilla. Ako vas zanima kakve poruke skrivaju vaše tjelesne oznake i madeži koje imate od rođenja, ovdje je nekoliko objašnjenja na temelju njihove pozicije na tijelu.

Madež na čelu

Ovaj je madež simbol ekstremne inteligencije, znanja i osobe koja uvijek iskače u svom polju interesa. Generalno, prema Moyah Trucilli, ovaj madež reprezentira osobu koja ima snažnu sposobnost viđenja i razumijevanja. Ako je vaš madež na lijevoj strani čela, vjeruje se da je povezana s lijevom stranom mozga koja je kreativnija i slobodnija, stoga je takva osoba kreativna, spontana i živi život 'punim plućima'. 

via GIPHY

Madež na kapku

Osoba s ovakvim madežom ima sposobnost 'čitanja između redaka', kaže Moyah Trucilla. Ova osoba voli istraživanje i avanture koje ih ponekad dovedu do pogrešnih ljudi, s lošim namjerama. 

Madež na vratu

Često se nalazi na stražnjem dijelu vrata i poznat je pod nazivom 'rodin ugriz'. Prema Moyah Trucilli, osobe s ovakvim madežom vjerojatno su bile na neki način utišane u prošlom životu, a sada su 'spremne govoriti svoju istinu'.

Madež na prsima

Ako je madež ispod lijeve dojke to znači da ćete 'trijumfirati' u poslu i u životu, iako će to katkad iziskivati težak napor, a ako je ispod desne dojke znači da je sreća na vašoj strani. Takve osobe su iznimno dobrog srca i vole pomagati. 

via GIPHY

Madež na ramenu

Nesretno ili nelagodno djetinjstvo neće uništiti vaš put do uspjeha. Ova osoba mora biti okružena ljudima koje ju razumiju ili, čak, dijele isto iskustvo. Moyah Trucilla tvrdi da ovaj madež može biti posljedica napada 'nožem u leđa' u prijašnjem životu - u prenesenom značenju.

Madež na ruci

Iz nekog neobjašnjivog razloga vjeruje se da muškarac koji ima madeže na rukama uživa biti kod kuće i brinuti o djeci, dok će žena s ovakvim madežima stavljati karijeru na prvo mjesto. Općenito, madeži na rukama znak su da ste nekada imali problem s dominacijom nad vama. 

Madeži na trbuhu ili abdomenu 

Neki vjeruju da su madeži na abdomenu znak koji je vaša majka stvorila u trudnoći dok se duži period češkala po istom mjestu, dok drugi vjeruju da su to znakovi velike tuge i žaljenja, pa Moyah Trucila sugerira: "Otpustite svu unutarnju ljutnju!"

Madež na nozi 

Madež na nozi vjerojatno ukazuje na osobu koja će morati naučiti samostalno i čvrsto stajati na nogama kroz život. U prenesenom značenju, ove osobe vjeruju da ovise o drugima što utječe na njihove odluke u životu. Morate se osloboditi svoje žrtve iz prošlog života!

Madež na stopalu

Madež na peti stopala je znak pravog borca! No, vjerojatno ćete kroz život imati puno nesuglasica s obitelji i prijateljima, a često ćete se osjećati i otuđeno. 

via GIPHY

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?