Prvi 587 pregleda 10. svibnja 2022.

Evo što će vam donijeti ova faza retrogradnog Merkura

reuters/pixsell/CANVA

Merkur je danas ušao u svoju retrogradnu fazu koja će svim horoskopskim znakovima donijeti određene promjene. Ako vas zanima što će vam ova faza donijeti, nastavite čitati

Danas Merkur ulazi u onu fazu koje se mnogi najviše pribojavaju - u retrogradnu fazu. Ona će trajati do 2. lipnja i, kako piše Elite Daily, prilično će utjecati na svaki od horoskopskih znakova. Kao i uvijek, neki će osjetiti pozitivne pomake dok drugi baš i neće biti oduševljeni promjenama. 

Ovan

Retrogradni Merkur kod ovna će imati najveći utjecaj kada je riječ o financijama. To će mu donijeti izvrsnu priliku da promisli o svojoj trenutnoj financijskoj stabilnosti, ali i o nekim budućim ulaganjima koja će itekako imati utjecaja na tijek njegovog života.

via GIPHY

Bik

Bik će se u fazi retrogradnog Merkura najviše osvrnuti na svoje samopouzdanje koje mu je, kao i svima, vrlo važno kada je riječ o donošenju nekih važnih životnih odluka. Nakon ove faze, bik će shvatiti da je puno važnija kvaliteta uloženog rada i truda, a ne količina. 

Blizanci

Retrogradni Merkur blizancima će pomoći da uoče što ili tko crpi njihovu energiju i potaknut će ih da pronađu načine kako da iz svog života uklone sve negativnosti i ono što se više ne poklapa s njihovom energijom.

via GIPHY

Rak

Rak će u fazi retrogradnog Merkura shvatiti da prvenstveno sebi mora biti prioritet pa će, zbog tih saznanja promisliti s kim ima neriješene poslove, što to crpi njegovu energiju i slično. Također, pomno će promisliti što želi od svoje budućnosti i vrlo predano će početi raditi na tome. 

Lav

Ono što će kod Lava pretrpjeti najveći utjecaj retrogradnog Merkura je njegov ljubavni život. Mnoge veze sada bi se mogle raspasti, no iako se će se to možda na prvu činiti kao pomalo grub potez, ubrzo će shvatiti da je to bilo najbolje i za njega i za njegovog partnera. 

via GIPHY

Djevica

Kod djevice će se, za vrijeme retrogradnog Merkura, probuditi velika želja za istraživanjem i učenjem novih stvari. Također, djevica bi mogla otkriti i neke svoje skrivene talente koji će joj u budućnosti iznimno koristiti. 

Vaga

Vaga će, u ovoj fazi, shvatiti da su mnoge promjene neizbježne i, zapravo, nužne pa će se tome i prepustiti. To će biti najbolji potez jer je često najbolje ne odupirati se nečemu na što ne možemo utjecati.

via GIPHY

Škorpion

Retrogradni Merkur će kod škorpiona imati najviše utjecaja na njegov ljubavni život i natjerat će ga da promisli o tome koliko zaista čvrsti temelji njegove veze. Također, u ovoj fazi škorpion će odlučiti u kojem smjeru će se kretati ta veza i hoće li poduzeti korake da taj odnos podigne na neku višu razinu. 

Strijelac

Retrogradni Merkur će strijelca natjerati da promisli koliko je zadovoljan i koliko ga zaista ispunjava ono što radi. Također, morat će shvatiti da je ponekad puno bolje pustiti stvari nego ih se čvrsto držati.

via GIPHY

Jarac

Jarcu će faza retrogradnog Merkura pomoći da krene istraživati svoju kreativnost pa će zbog toga početi razmišljati u kojem smjeru želi da se kreće njegova budućnost jer bi neki novootkriveni talenti mogli njegov život okrenuti za 180 stupnjeva. 

Vodenjak

Faza retrogradnog Merkura za vodenjaka će značiti povratak sebi, svojim emocijama, ljudima i mjestima u kojima se osjeća najsigurnije. Upravo ova faza će za vodenjaka biti najljepša jer će hrpu vremena provoditi sa svojom obitelji i prijateljima koju mu znače apsolutno sve. 

via GIPHY

Ribe

Retrogradni Merkur na ribe će najviše utjecati kada je riječ o njihovoj karijeri. Ribe će sada naučiti zauzeti se za sebe, rasporediti posao tako da ga obave najbolje što mogu, a da pritom njihove emocije i zdravlje budu zaštićeni. Također, poboljšat će i neke međuljudske odnose na svom radnom mjestu.

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?