Prvi 976 pregleda 25. travnja 2022.

Evo što vam horoskop donosi u narednim tjednima

Canva/Opinionstage

Ako je vjerovati horoskopu, danas smo ušli u razdoblje bika. Takva promjena na neke će horoskopske znakove imati pozitivniji, a na neke negativniji utjecaj. Ako te zanima kakve promjene čekaju tvoj horoskopski znak, nastavi čitati

Kako horoskop kaže, danas smo ušli u razdoblje bika pa samim time svi horoskopski znakovi mogu očekivati određene promjene. Neki te promjene gotovo da neće niti osjetiti, dok će za druge one biti prilično turbulentne. Ako te zanima kako će ulazak u razdoblje bika utjecati na tebe, nastavi čitati jer smo na Elite Daily pronašli odgovore. Evo što vas čeka u narednim danima!

Ovan

Ovan će ovog tjedna početi primjećivati sve ono što ga čini jedinstvenim. Također, vrlo je vjerojatno da će se osjećati pomalo usamljeno jer će uočiti da se više ne uklapa u svoju okolinu i to će ga potaknuti da istražuje svoju pravu svrhu. Na tom putu će uočiti da je najvažnije da se ne uspoređuje s drugima jer svatko treba krojiti svoj život prema sebi, a ne prema drugima.

via GIPHY

Bik 

Bik će u ovom periodu početi osjećati veliki jaz između onoga što želi postići i onoga gdje se trenutno nalazi. No, iako do konačnog cilja ima još puno za proći, važno je da se osvrne na sve ono što je do sada prošao. Tek tada će shvatiti da je postigao već puno toga i da u budućnosti može postići još samo više. 

Blizanci

Blizanci će ovog tjedna morati shvatiti da je odlično imati neka uvjerenja kojih se držimo, ali da se ponekad moramo opustiti i napraviti neke iznimke. Istinski će početi uživati u životu tek nakon što uoče koliko lijepih stvari su propustili samo zato što nisu željeli 'popustiti'.

via GIPHY

Rak

Rak će ovaj tjedan posvetiti dubinskom promišljanju prolaznosti i morat će se pomiriti s činjenicom da ništa nije vječno. No, iako promjena ponekad nije ugodna, to ne znači da ona nije dobra za nas. Zapravo, kada se događaju promjene koje nas najviše plaše, događa se i najveći rast.

Lav

U ovom razdoblju, lav će naučiti da zdravi odnosi (bilo ljubavni ili prijateljski) nisu savršeni i da je sasvim u redu imati poneku razmiricu. Upravo kroz takve promjene u odnosima, naučit će izboriti se za sebe i za svoje stavove, ali će naučiti i komunicirati u situacijama kada sve 'ne ide glatko'.

via GIPHY

Djevica

Djevicu će ovog tjedna čekati hrpa obaveza, a činit će joj se kako se ta hrpa samo povećava. Naravno, ta hrpa obaveza će se zaista povećavati jer je djevica upala u 'rupu' prokrastinacije i sa svakom obavezom se njena motivacija smanjuje. Takvog ponašanja će se moći riješiti samo ako dubinski prouči svoje postupke i uoči da je 'problem' samo i isključivo u njoj. 

Vaga

Vaga bi ovog tjedna mogla upasti u kreativnu krizu i osjećat će poteškoće s izražavanjem svojih osjećaja i ideja što bi moglo dovesti do neočekivanih pritisaka u privatnom, ali i poslovnom životu. Ovaj problem rješiv je jedino dobrim odmorom koji je vagi, zapravo, prijeko potreban. 

via GIPHY

Škorpion

Škorpion će ovog tjedna osjećati kako ga teret prošlosti pomalo odvlači od onoga što želi postići u budućnosti. Kako će vrijeme odmicati, škorpion će se osjećati prilično frustrirano jer će uočiti da se vraća ponašanjima od kojih je prije nastojao pobjeći. No, jedini način da se tom ponašanju odupre je čvrsta volja i disciplina. 

Strijelac

Strijelac će ovog tjedna imati problema s fokusom i što više će željeti objasniti ono što želi, to će on i svi oko njega postati zbunjeniji. Takav gubitak fokusa i zbunjenost rezultat su iscrpljenosti i predugog perioda bez odmora koji je svakome, pa i strijelcu, prijeko potreban.

via GIPHY

Jarac

Ovog tjedna će jarac početi osjećati da mu stabilnost na koju je naviknuo izmiče pod nogama. Umjesto da bude zadovoljan svojom ušteđevinom, osjećat će da mu financije nisu u dobrom stanju. Privatni život mu je u odličnom stanju, no jarac će ipak smatrati da nešto ne štima što bi moglo dovesti do bespotrebnih problema.

Vodenjak

Vodenjak će ovog tjedna osjećati pritisak da bude savršen. No, umjesto da tu situaciju iskoristi tako što će raditi najbolje što može, vodenjak će se fokusirati na svoje mane i pokušavat će se uklopiti u okolinu jer će ga biti previše strah da se ističe. 

via GIPHY

Ribe

Ribe će u ovom periodu osjećati da se udaljavaju od sebe i svog unutarnjeg 'ja'. Uočit će da se tako osjećaju već duže vrijeme i da je takvo stanje njihove duše prilično utjecalo na mnoge međuljudske odnose. Kada uoči u čemu je bio problem, započet će proces svoje unutarnje transformacije. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?