Prvi 338 pregleda 16. rujna 2022.

Evo što znamo o trećoj sezoni 'Euphorije'

euphoria/instagram

Još u veljači ove godine najavljeno je kako će se snimati i treća sezona mega popularne HBO-ove serije 'Euphoria', a sada o njoj znamo i neke detalje

Iako je 'Euphoria' zbog posljednje epizode svoje druge sezone bila najgledanija serija na HBO-u nakon 'Game of Thronesa', mnogi fanovi su njome ostali pomalo razočarani jer su priče mnogih omiljenih likova ostale nedovršene. No, kako piše Marie Claire, upravo to je ostavilo prostora za stvaranje treće sezone. 

"Sam, Zendaya i cijela glumačka postava i ekipa su drugu sezonu ove serije podigli do neviđenih visina izazivajući narative, konvencije i formu. Sve to dok su uspjeli zadržati njeno srce. Ne možemo biti više počašćeni što radimo nadarenom i iznimno talentiranom ekipom i jako smo uzbuđeni što ćemo s njima nastaviti svoje putovanje kroz treću sezonu", rekla je izvršna dopredsjednica HBO-a, Francesca Orsi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli euphoria (@euphoria)

Kada je u pitanju glumačka postava, očekuje se da ćemo u trećoj sezoni gledati gotovo sve likove kao i u drugoj no, za sada je službeno potvrđen povratak Zendaye koja je utjelovila ulogu Rue, Erica Danea koji glumi Cala Jacobsa i Dominica Fikea koji glumi Elliota.

Jedna od glumica koja se više neće vraćati u ovu seriju je Barbie Ferreira koja je utjelovila Kat.

"Nakon što sam četiri godine glumila jako posebnu i karizmatičnu Kat, ipak ću joj morati reći zbogom. Nadam se da ste u njoj mogli vidjeti sebe baš kao što sam se i ja vidjela i da vam je njena preobrazba u lik kakav je sada, donijela radost", Barbie je napisala na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli euphoria (@euphoria)

Točan datum izlaska nove sezone još nije poznat, ali fanovi misle kako bi to moglo biti 2024. godine s obzirom na to da njeno snimanje još nije niti započelo.

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?