Prvi 7750 pregleda 24. svibnja 2022.

Evo u čije sve obitelji ove godine stiže prinova!

adrianalima,frankaofficial,shaymitchell/Instagram/canva

Franka Batelić danas je podijelila sretnu vijest da ona i njen suprug Vedran Ćorluka očekuju drugo dijete pa nas je to potaklo da istražimo koji će još celebrityji uskoro dobiti prinovu

Pjevačica Franka Batelić danas je na svom Instagram profilu podijelila lijepu vijest da ona i njen suprug Vedran Ćorluka očekuju drugo dijete. 

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Hihihi", napisala je Franka. 

No, osim Franke, u slatkom iščekivanju su i mnoge druge domaće, ali i strane zvijezde pa smo odlučili istražiti čija će sve obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Hana Huljić 

Hana je zasigurno jedna od najpopularnijih domaćih trudnica, a ona svoje prvo dijete očekuje s pjevačem Petrom Grašom. Petar i Hana očekuju djevojčicu koja bi trebala stići u srpnju.

Adriana Lima

Jedna od najuspješnijih svjetskih manekenki, Adriana Lima već je u visokoj trudnoći, a dijete očekuje s partnerom Andrejem Lemmersom. Ovo će biti njihovo prvo zajedničko dijete jer Adriana ima dvije kćeri iz prethodnog braka s Markom Janićem.

Shay Mitchell

Glumica Shay Mitchell, najpoznatija po svojoj ulozi Emily Fields u seriji 'Slatke, male lažljivice', sa svojim partnerom Matteom Babelom očekuje drugo dijete što znači da će njihova dvogodišnja kći Atlas Noa ubrzo postati velika sestra. 

Sophie Turner

Glumica Sophie Turner koju mnogi najviše pamte po njenoj ulozi Sanse Stark u seriji 'Igra prijestolja', također očekuje drugo dijete nakon što su ona i njen suprug Joe Jonas 2020. godine postali roditelji kćerkice Wille.

Ashley Greene

Ova glumica najpoznatija je po svojoj ulozi Alice u filmovima 'Sumrak' sage, a u ožujku je na svom Instagramu obznanila da ona i njen suprug Paul Khoury očekuju svoje prvo dijete. 

Michelle Williams

Glumica Michelle Williams koju mnogi pamte po ulogama u filmovima kao što su 'Venom', 'Shutter Island' i 'The Greatest Showman' sa suprugom Thomasom Khailom očekuje svoje treće dijete, a bebica bi trebala stići ove jeseni.

 

Jedva čekamo da sve ove bebice stignu na svijet!

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?