Prvi 443 pregleda 29. srpnja 2020.

Evo uz čiju pjesmu je Svenky proslavio 24. rođendan!

svenkranzelic/Instagram

Svenky danas slavi ročkas. Čestitke stižu sa svih strana pa tako i od njegovih prijatelja i kolega iz JoomBoosa.

Sven Kranželić, svima znan kao Svenky danas slavi 24. rođendan, Rođendan je proslavio uz pjesmu Olivera Dragojevića, koji je napustio ovaj svijet prije dvije godine. Stihom iz pjesme, Svenky se sjetio glazbene legende:

"Kada slavim rođendan, slavim život! Slavim sve tužne i sretne trenutke koji su se dogodili u prošloj rođendanskoj godini. Dok slavim rođendan pokazujem koliko sam zahvalan za život kojeg imam. Volim život više nego išta! I kako kaže naša muzička legenda koja je na ovaj dan tijelom otišla s ovog svijeta... "Šaka suza, vrića smija, ča je život vengo fantažija" - Oliver Dragojević"

Svenkyju su rođendan čestitali brojni prijatelji i kolege, među njima i Saamo Petraa i Marco Cuccurin. Podijelili su dogodovštine koje su doživjeli sa Svenkyjem i možemo samo reći da su urnebesne.

 | Autor: saamopetraa/marcocuccurin/Instagram saamopetraa/marcocuccurin/Instagram  | Autor: saamopetraa/marcocuccurin/Instagram saamopetraa/marcocuccurin/Instagram  | Autor: marcocuccurin/Instagram marcocuccurin/Instagram

Našem Svenkyju želimo sretan rođendan!

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

Tvoja reakcija?