Prvi 2669 pregleda 02. veljače 2020.

Evo zašto fanovi opet misle da će se Travis i Kylie pomiriti

kylie jenner / instagram

Fanovi jako brzo donose zaključke na temelju par videa...

Stormi Webster, kćerka Kylie Jenner i Travisa Scotta, proslavila je drugi rođendan, a u rođendanskoj poruci koju joj je mama Kylie ostavila na Instagramu neki su primijetili nešto pomalo neobično, javlja Cosmopolitan.

'Trenutak koji mi je promijenio život'

Naime, Kylie je objavila nekoliko fotografija i videa obitelji i malene Stormi i uz to napisala divnu rođendansku čestitku. "I samo tako - napunila je dvije godine! Sretan rođendan mojoj Stormi. Tog 1. veljače u 16:43 zauvijek mi se promijenio život. Stvorene smo jedna za drugu, Stormiloo", napisala joj je mama.

Kylie u čestitku 'ubacila' i Travisa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“ Daddy’s hair “

Objavu dijeli flame (@travisscott)

A ono što je mnogima zapelo za oko jest činjenica da je Kylie u čestitku 'ubacila' i tatu Travisa, iako njih dvoje već neko vrijeme nisu zajedno. 

Fanovi su primijetili da je objavila par videa s Travisom i, iako ga ne spominje nigdje u poruci ispod fotki i videa, uvjereni su kako je to znak da se među njima odnos popravlja. Travis je, pak, također objavio prekrasnu čestitku za Stormi na svom Instagramu, a Kylie je ispod njegove čestitke napisala srce! Aww...

 | Autor: travisscott/Instagram travisscott/Instagram

Ili samo jako dobro funkcioniraju kao roditelji malene Stormi i odlučili su ostati prijatelji ili će pak zaista obnoviti romantični odnos. S obzirom na to da je Kylie nedavno flertala s njime na Instagramu i da je srčano promovirala njegov novi album, možda fanovi nisu ni toliko u krivu? 

Što vi mislite?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Hogwarts_fun

    Hogwarts_fun

    Ja mislim da se to vas ne tice