Prvi 3560 pregleda 08. rujna 2022.

Evo zašto je velika razlika u godinama ipak dobra za brak

reuters/pixsell/CANVA

Kada je riječ o ljubavnoj vezi i braku, mnogi smatraju kako je važno da partneri budu sličnih godina. No, ponekad je razlika u godinama između muškarca i žene prilično velika što dovodi do raznih predrasuda. Jedna žena se s tim predrasudama odlučila suočiti i ispričala je zašto je brak s 25 godina starijim muškarcem zapravo najbolja stvar koju je ikada napravila

Pažljivije sluša i razumije

Ova žena ispričala je kako je njen suprug prije nje proživio hrpu iskustava kao što su gubitak djeteta u požaru, eksplozija kuće, razna putovanja i slično koja su ju naučila da puno pažljivije sluša i obraća pažnju na tuđe emocije dok joj netko nešto govori.

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Kako piše YourTango, dodala je i kako ju je saznanje o njegovim pozitivnim i negativnim iskustvima potaklo da i sama puno brže i bolje donosi određene odluke u životu. 

Manje predrasuda

Iako su veze gdje je muškarac stariji od žene puno učestalije nego obrnuto, ova žena tvrdi da se svejedno susretala s puno predrasuda. Naime, mnogi ljudi su smatrali kako je to što je ona imala 18 godina kada je upoznala svog 43-godišnjeg dečka bilo jako čudno pa čak i 'odvratno'. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Neki su čak mislili i kako je on s njom u vezi zbog njene nezrelosti i kako bi se njome mogao hvaliti. No, to je ovaj par samo potaklo da budu puno otvorenijeg uma i da prema nekim drugim osobama imaju manje predrasuda.

Više cijeni sadašnjost

Svi mi imamo neke planove za budućnost i želimo ostvariti neke ciljeve. No, često se u tome izgubimo i ne cijenimo dovoljno trenutke u kojima se sada nalazimo. No, ova žena tvrdi kako ju je njen stariji suprug naučio da puno više cijeni upravo te trenutke u kojima se nalazi i da ne pokušava 'ubrzati' život samo zato što u budućnosti želi živjeti na određen način.

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

"Rekao mi je kako ću, i prije nego to mislim, stići u njegove godine i da bi mogla požaliti što neke trenutke nisam cijenila dovoljno", ispričala je. 

Što vi mislite, koja razlika u godinama je najbolja za dobru vezu i brak? 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?