Prvi 1209 pregleda 18. srpnja 2019.

FaceApp, koji svi koriste ovih dana, nam krade podatke?

nickjonas/Instagram

U trend su se uključili i mnogi poznati.

Jesi li i ti među milijunima ljudi koji su downloadali FaceApp na mobitel? Možda si se zabrinuo za svoje osobne podatke nakon cijele te priče? Nisi jedini! Čak je i američki senator Chuck Schumer pozvao FBI da istraži cijeli slučaj.

Svoje fotke s ovim efektom objavili su i mnogi poznati:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you take a trip to the Year 3000.

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best caption wins ovo tickets

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Da skratimo, svi su se zabrinuli kada su pročitali da bi se njihove fotke mogle naći na raznim reklamama i to samo zato što su skinuli aplikaciju. No, razloga za brigu, čini se, ipak nema. Barem sudeći po onome što su rekli Rusi koji su aplikaciju i napravili. 

Yaroslav Gonrachov je u intervjuu otkrio da aplikacija ne koristi slike ni u kakve svrhe, osim za ono što je i namijenjena.  Eh, kome sad vjerovati, više nitko zapravo ne zna... Ali sami promislite želite li nastaviti koristiti aplikaciju ili je ipak želite zaobići.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Omggg