Prvi 1201 pregleda 03. travnja 2021.

Fanovi 'Bridgertona' u šoku: Više nećemo gledati Simona?

youtubescreenshot/Canva

Iako je lik Lorda Hastingsa iznimno pridonio popularnosti serije, a njegova i Daphneina ljubavna priča osvojila srca obožavateljica, u drugoj sezoni ga nećemo gledati.

Upozorenje, upozorenje, ova vijest bi vam mogla slomiti srce!

Nakon iznimno uspješne prve sezone Netflixove serije 'Bridgerton' najavljena je druga sezona, ali bez jednog iznimno važnog lika. Na službenoj stranici serije objavljeno je da Regé-Jean Page, glumac koji je utjelovio lik Simona, napušta seriju, piše Elite Daily. Točnije, radnja se nastavlja bez njega. 

U priopćenju su objasnili:

"Dragi čitatelji, kako su sve oči sad uprte na potragu Lorda Anthonyja Bridgertona za nevjestom, opraštamo se od Regé-Jean Pagea koji je trijumfalno glumio Lorda Hastingsa. Simon će nam nedostajati na ekranima, ali on će uvijek biti dijelom obitelji Bridgerton. Daphne će i dalje glumiti privrženu suprugu i sestru koja će bratu pomagati u nadolazećoj sezoni i svemu što dolazi nakon nje - više romansa i intrige nego će to gledatelji moći podnijeti!"

Iako je lik Lorda Hastingsa iznimno pridonio popularnosti serije, a njegova i Daphneina ljubavna priča osvojila srca obožavateljica, u drugoj sezoni ga nećemo gledati. Ova sezona će se fokusirati na priču lorda Anthonyja Bridgertona i njegovu potragu za suprugom.

Malo je za reći da su obožavateljice razočarane, one su užasnute. Nakon objave odluke krenula je lavina komentara da bez Simona serija neće biti ista. 

Jedna djevojka je tako napisala: "Štooo? Zaštooo? Neeee, Pa ja gledam Bridgerton samo zbog njega!"

Bez Simona serija neće biti ista, ali ne mora značiti da će biti loša. Moramo joj dati priliku i vidjeti kako se Anthony snalazi u potrazi za ljubavlju. Jedva čekamo!

 

 | Autor:

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?