Prvi 418 pregleda 05. veljače 2021.

Fanovi mogu odahnuti: Eurovizija će se održati!

ILIA YEFIMOVICH/DPA/PIXSELL

Organizatori bi na glavnu pozornicu htjeli dovesti izvođače iz svih država, ali ako to neće biti moguće primat će i video nastupe.

Organizatori su potvrdili - ove godine ćemo gledati Euroviziju! Natjecanje bi se trebalo održati u svibnju uz ograničenja i epidemiološke mjere zbog pandemije koronavirusa, piše Her.

Širile su se glasine kako je ni ove godine nećemo gledati, ali su organizatori to opovrgnuli i najavili da će se definitivno održati. Ova vijest je neizmjerno usrećila fanove Eurovizije koji nestrpljivo čekaju svibanj. Polufinale bi se trebalo održati od 18. do 20. svibnja, a finalna večer bi se trebala održati 22. svibnja. 

Martin Österdahl, izvršni direktor natjecanja je rekao: "Eurovizija će se definitivno vratiti u svibnju unatoč pandemiji, ali u drugačijem obliku nego što smo navikli".

Natjecanje bi se trebalo održati u Nizozemskoj, a organizatori se planiraju držati svih smjernica javnog zdravstva i uputa zaštite od koronavirusa. Htjeli bi na glavnu pozornicu dovesti izvođače iz svih država, ali ako to neće biti moguće primat će i video prijave.

Tvoja reakcija?