Prvi 286 pregleda 05. travnja 2019.

Fanovi ljuti na princa Harryja jer ne voli Fortnite

sussexfamilly/instagram

'Poludjeli' su jer je rekao da bi ovu igricu trebalo zabraniti

Harry smatra da su društvene mreže veća ovisnost od droge, ali i da treba zabraniti Fortnite, piše Cosmopolitan.

U posjetu Londonu, razgovarao je s organizacijama koje pomažu mladima oko mentalnog zdravlja i izjavio:

"U današnjem svijetu, društvene mreže su gore od ovisnosti od droga jer je sve normalizirano i nema granica", rekao je tada.

To je razljutilo fanove jer djeluje licemjerno, s obzirom na to da je upravo otvorio Instagram zajedno s Meghan, ali to ih nije toliko pogodilo koliko njegovo razmišljanje o Fortniteu.

"Igre kao Fortnite možda nisu najbolje za djecu. I roditelji ne znaju što da naprave oko toga", rekao je i dodao da igrica nije vrijedna raspada obitelji.

"Ta igrica ne bi trebala biti dozvoljena. Napravljena je da stvori ovisnost, da te drži za kompjuterom koliko je dugo moguće" rekao je i dodao da je to neodgovorno.

Twitter, naravno, nije ništa pametno zaključio iz toga nego su mu se samo rugali. Kako to da ne voliš Fortnite? Hmm, hmm, nisu baš oduševljeni.

Neki su bili i ljuti.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Sljedeći četvrtak, 11. travnja, izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja'! Pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati. Pripremite se!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A loool, ziher?! hahaha