Prvi 628 pregleda 10. prosinca 2019.

Fanovi tvrde: Juice predvidio svoju smrt u pjesmi 'Legends'?

Alexander Prautzsch/DPA/PIXSELL

'Govore mi da ću biti legenda, a ja to ne želim, jer čini se da sve legende rano umiru..."

Obožavatelji i kolege diljem svijeta opraštaju se od prerano preminulog repera Juice Wrlda, a neki obožavatelji na Twitteru su počeli pisati o tome da je mladi reper u svojoj pjesmi 'Legends' predvidio vlastitu smrt, javlja Seventeen.

Možda te zanima... Preminuo talentirani mladi reper Juice Wrld (21)

Pjesmu 'Legends' napisao je kao tribute preminulim reperima Lil Peepu i XXXTentacionu, ali tekst se sada, nažalost, odnosi i na njega. U pjesmi repa o tome kako su njegovi kolege prerano napustili ovaj svijet, a u tekstu je i sebe stavio na tu listu, misle fanovi. 

'Ne želim biti legenda'

"Što je klub 27? Mi ne pređemo ni 21. godinu... Hvata me paranoja, zato uvijek blizu sebe držim pištolj. Damn, svijet u kojem danas živimo... Da, pazi, slušaj me..." Ovo je samo jedan dio teksta njegove pjesme, a u ostatku pjesme repa o tome kako ne želi imati titulu 'legende'. 

"Govore mi da ću biti legenda, a ja to ne želim, jer čini se da sve legende rano umiru", repao je u pjesmi.

I sad ovi stihovi zvuče potpuno drugačije nego prije...

Preminuo u 22. godini

Podsjetimo, Juice je iznenada preminuo u 22. godini nakon napadaja prije leta. TMZ piše kako je nekoliko članova njegova tima vidjelo da je, prije leta, uzeo nekoliko 'tableta nepoznatog podrijetla'. Policija je kasnije izvijestila da je u njegovu privatnom zrakoplovu pronađena i bočica sirup protiv kašlja s kodeinom, kao i još neke nedozvoljene supstance.

Mladi je reper ranije priznao kako ima problema s ovisnostima, a istražitelji i dalje utvrđuju točan uzrok njegove iznenadne smrti.

Tvoja reakcija?