Prvi 1592 pregleda 25. svibnja 2020.

Fanovi 'popljuvali' novu frizuru Miley Cyrus: 'Što je ovo?'

Miley Cyrus/Instagram

Dok je velik broj zvijezda odlučio u karanteni mijenjati boju kose i to koristeći dramatične i intenzivne boje poput crvene, ljubičaste ili tirkizne, neke su zvijezde otišle i korak dalje te se odlučile za potpuno novu frizuru. Jedna od njih je Miley Cyrus.

Miley je, s obzirom na to da nije bila u mogućnosti otići kod frizera, svoju kosu uz puno povjerenje povjerila mami, piše Glamour. No, njezini obožavatelji su, malo je reći, nezadovoljni rezultatom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I trained Tish well!;)✂️@tishcyrus @mileycyrus #virtualhaircut lol

Objavu dijeli Sally Hershberger (@sallyhershberger)

Je li to baš bila pametna odluka, nismo sigurni, s obzirom na to da su društvene mreže preplavile objave fanova koji kritiziraju njenu novu frizuru, uspoređujući je s Joeom Exoticom.

Moramo se složiti kako je izbor frizure pomalo neobičan jer se radi o fudbalerki koja je bila popularna sedamdesetih i osamdesetih godina, a malo tko je vjerovao da bi se ponovno mogla vratiti u modu, pogotovo među mlađom populacijom.

Kako se vama čini ova promjena? Top ili flop?

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com