Prvi 4760 pregleda 02. listopada 2021.

Fanovi 'Prijatelja' uvjereni da znaju tko je Phoebina cimerica

screenshot/youtube

U seriji 'Prijatelji' svatko od originalne šestorke ima cimera osim - Phoebe, no mnogi fanovi sada misle da je Phoebe zapravo imala cimericu i da nije lagala kada je rekla da živi s djevojkom koja se zove Denise

Chandler i Joey su cimeri, Monica i Rachel također, a ni Ross nije stalno živio sam jer je neko vrijeme imao majmunčića Marcela, no, tko je bio Phoebein cimer? Tijekom šeste sezone, Phoebe je otkrila da živi s djevojkom koja se zove Denise, čime je prilično iznenadila svoju ekipu, no, tko je ta misteriozna Denise? 

Fanovi 'Prijatelja' su uvjereni da su napokon riješili i taj misterij, piše Her. Naime, kada je Rachel pitala Phoebe da se doseli kod nje, Phoebe je rekla da to neće biti moguće jer već ima cimericu - Denise. Kada joj ekipa nije povjerovala, Phoebe je rekla: "Pa non stop govorim o njoj - DENISE!"

Iako joj gotovo nitko nije povjerovao, fanovi sada misle da se Denise pojavila na Phoebeinom i Mikeovom vjenčanju i to kao djeveruša.

"Omggggg, nikada ovo nisam skužila", "Zaista sam mislio da je Phoebe sve ovo izmislila", napisali su fanovi nakon zanimljive spoznaje. 

Što ti misliš, drži li ova teorija vodu?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA: 

Tvoja reakcija?