Prvi 1167 pregleda 27. siječnja 2022.

Fanovi uvjereni da Kylie ponovno nosi djevojčicu?

kyliejenner/Instagram

Jedna od najmlađih milijarderki očekuje prinovu, a iako se još ne zna kad bi dijete trebalo stići na svijet, to ne znači da fanovi već nisu počeli nagađati o spolu i imenu bebe. Jedan od fanova se dosjetio zanimljivog imena o kojemu bi Kylie, kaže, trebala razmisliti

Kyle Jenner očekuje drugo dijete i dok cijeli svijet željno iščekuje vijesti o prinovi, ona sve nekako (opet) drži u tajnosti. O trudnoći s prvom kćeri nitko nije znao sve dok nije rodila, a sad tu i tamo podijeli neke slike s trudničkim trbuhom, ali i dalje ne želi otkrivati sve detalje. Najviše od svega fanove zanima spol drugog djeteta pa su počeli nagađati nosi li Kylie djevojčicu ili dječaka, piše Her.

 | Autor: kyliejenner/Instagram kyliejenner/Instagram

Fanovi misle da će Kylie roditi djevojčicu, a dokaz im je to što njezine sestre provode već zadnjih nekoliko dana u kupnji odjeće i igračaka u ružičastoj boji. Khloe i Kendall su viđene u nedjelju kako kupuju ružičaste igračke i pomagala u Los Angelesu. Tražile su kolica, kolijevku i igračke. 

Iako se još ne zna kad bi Kylie točno trebala roditi, već je imala 'baby shower' koji ih je također doveo do zaključka da će roditi kćer. Tema zabave je bila inspirirana bijelom bojom i cvjetnim detaljima, a uključivala je žirafe izrezbarene u drvu, bijelo cvijeće i Dior kolica od 5000 dolara. 

 | Autor: kylie jenner / instagram kylie jenner / instagram

Kako je prvom djetetu dala ime Stormi, fanovi su se dosjetili imena koje bi mogla dati drugoj kćeri, a koje će sa Stormi činiti savršen par: "Predviđam da će Kylie roditi kćer, a svakako bi joj trebala dati ime Sunnie", napisao je jedan od fanova.

A što vi mislite? Hoće li na svijet stići curica ili Kylie želi da mi samo tako mislimo...?

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?