Prvi 3393 pregleda 21. travnja 2019.

Film 'After' nam je nova omiljena opsesija: Evo zašto!

aftermovie/instagram

Film 'After' nedavno je stigao u naša kina, a vani je već neko vrijeme postao nova opsesija mnogih. E pa, ovo je nekoliko razloga zašto ga što prije trebaš otići pogledati

1. Priča o Harryju Stylesu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Hessa-days to all, and to all a goodnight 😉 #12DaysOfHessa #AfterMovie

Objavu dijeli After Movie (@aftermovie)

'After' film snimljen je prema istoimenim knjigama autorice Anne Todd, a govori o djevojci Tessi koja se zaljubljuje u nevaljalog Harryja Stylesa. (One Direction, halo!). U serijalu se pojavljuju i ostali članovi One Directiona, ali u punk verziji. Harry, Zayn, Louis i Niall svi su pretvoreni u punk ikone s tetovažama, osim Liama, koji je u seriji Tessin najbolji prijatelj. Iako su u originalu korištena prava imena članova One Directiona, kad su knjige odlučili objaviti morali su promijeniti imena zbog pravnih razloga pa je Harry postao Hardin, a i ostali dečki dobili su druga imena, piše Cosmopolitan. Ali, uglavnom, priča je o One Directionerima!

2. Postoje neke sličnosti s trilogijom 'Fifty Shades'...

Baš kao i u knjigama 'Fifty Shades', radnja ovog filma (i knjiga) odvija se u Seattleu. A to je, kaže autorica, bilo namjerno. Također, priča govori o djevojci koja je na početku filma djevica te o dečku kojeg muči njegova mračna prošlost... Slično, slično, jako slično!

3. Priča je jako strastvena

Svi koji su već pročitali knjige i pogledali film pričaju o onoj 'strastvenoj sceni iz jezera'... A nama koji još ne znamo o čemu se radi - vrijeme je da saznamo!

4. Glumci su jako cute

Preslatka Josephine Langford (da, da, sestra Katherine iz 13 reasons why) glumi Tessu, a divni Hero Fiennes-Tiffin utjelovljuje Hardina. Awwww, već nam se sviđaju!

Pa, tko će onda što prije otići pogledati film? I pročitati knjige?

BTW pogledajte kako su TheSikrt i xniks2x kopirali scene iz ovog filma!

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Jedva čekam pogledatiii <3