Prvi 743 pregleda 10. kolovoza 2020.

Fitness influencerica Tea otkrila svoju naj vježbu

tea kravarščan/instagram

Hrvatska fitness influencerica Tea Kravaršćan odgovorila je na 24 pitanja. Otkrila je na kojem dijelu tijela još mora raditi, što je motivira za trening te koja joj je bila najdeblja, a koja najmršavija faza u životu.

"Sama sam sebi najveća motivacija za trening, a i nemam toliko rigorozan plan prehrane", iskrena je Tea, koja priznaje da se najviše udebljala nakon putovanja u Tursku.

"Ondje sam jela puno ugljikohidrata i nakon povratka s tog putovanja bila je moja najdeblja faza", priznala je. Najmršavija faza bila joj je tijekom jednog ljeta koje je provela na kampiranju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tea se fitnessom počela baviti na prvoj godini faksa, dakle prije šest godina, a danas na Instagramu broji više od 50 tisuća pratitelja.

Iako svaki dan naporno trenira, što se jasno vidi po njezinim objavama na Instagramu, kaže kako ipak još mora poraditi na pojedinim dijelovima tijela.

"Definitivno moram još raditi na coreu jer nam je on važan za stabilnost i funkcioniranje cijelog tijela", objašnjava Tea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream place 🔆🛶🧡

Objavu dijeli @ teakravarscan

Tea je otkrila i kako je surađivala s Gospodinom savršenim, Mijom Matiće, koji se također bavi fitnessom i sportom, i on je, kaže, super dečko! 

Što je još otkrila ekipi 24sata pogledajte u njezinih 24 pitanja na YouTubeu.

 

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?