Prvi 75 pregleda 23. prosinca 2015.

FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić?

Najdraži dio blagdana za Joea Sugga su druženja s obitelji i prijateljima
FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić? FOTO: Kako se poznati pripremaju za Božić?

Taylor, Rita Ora, Nina Dobrev, Austin Mahone i mnogi drugi nestrpljivo iščekuju blagdane...

Božić nam je već pred vratima, a vjerujemo da su i u vašim domovima zavladale posljednje pripreme za njega. Pripremate kolače, ukrašavate božićne jelke i družite se s najdražima. 

Sličan scenarij odvija se i u domovima celebrityjima koje je opasno "ponesao" božićni duh pa su se time odlučili pohvaliti i na društvenim mrežama.

Dok se jedni pripremaju za najljepši Božić ikad, drugi su se pobrinuli da i njihovi kućni ljubimci osjete sve čari ovog blagdana...

Tko je već podijelio darove, a tko poslao božićne čestitke na adrese dragih ljudi, saznajte u našoj fotogaleriji. :)

Tvoja reakcija?