Prvi 19 pregleda 09. studenoga 2015.

FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom!

Youtuberi
Pixsell
FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom! FOTO: Selfie-manija zavladala je YouTube turnejom!

Protekli vikend obilježila su "morska" druženja s obožavateljima u Zadru, Šibeniku i Splitu...Pogledajte kako nam je bilo...

Brojni obožavatelji dočekali su najdraže YouTubere u Splitu, Zadru i Šibeniku. Prekrasno vrijeme, odlično raspoloženje i dobra zabava obilježili su ova nezaboravna druženja.

Ekipa s kanala 'thelazyWAVE', 'MashintheBeauty', 'BibiAndy', 'Joshua Čirjak' i 'xfabniksx' neumorno je putovala od grada do grada i družila se s najvjernijim obožavateljima.

Blicevi na mobitelima su neumorno radili kako bi stvorili što bolje selfieje, a kako nam je bilo, otkrijte u našoj fotogaleriji! :)

Tvoja reakcija?