Prvi 63 pregleda 07. prosinca 2015.

FOTO: Severina otkrila sve detalje raskošnog vjenčanja!

Severina
FOTO: Severina otkrila sve detalje raskošnog vjenčanja! FOTO: Severina otkrila sve detalje raskošnog vjenčanja! FOTO: Severina otkrila sve detalje raskošnog vjenčanja! FOTO: Severina otkrila sve detalje raskošnog vjenčanja! FOTO: Severina otkrila sve detalje raskošnog vjenčanja! FOTO: Severina otkrila sve detalje raskošnog vjenčanja! FOTO: Severina otkrila sve detalje raskošnog vjenčanja! FOTO: Severina otkrila sve detalje raskošnog vjenčanja!

S obožavateljima je odlučila podijeliti neke od najromantičnijih i najintimijih trenutaka velikog dana...

Tijekom raskošnog vjenčanja u Beogradu, svim gostima Severine i Igora Kojića bilo je zabranjeno fotografirati i objavljivati fotke na društvenim mrežama. Pojedinci su se oglušili na stroge upute pa smo već tad saznali pojedine detalje ceremonije.

Ne treba ni spominjati da su brojni obožavatelji uživali u svakoj novoj fotki, a Severina se sad odlučila i sama s njima podijeliti neke od najintimnijih i najromantičnijih trenutaka svog velikog dana.

Otkrila je tko joj je bio glavni pomagač. svu raskoš svoje veličanstvene vjenčanice, trenutke spremanja, kao i kako je izgledao najvažniji trenutak večeri - njihovo obećanje na vječnu ljubav.

Zavirite u našu fotogaleriju i otkrijte kako je cijela ta bajka izgledala... :) 

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..