Prvi 15 pregleda 25. studenoga 2015.

FOTO: Kralj podvala Vitaly obožavatelje bacio u trans!

Vitaly
Pixsell
FOTO: Kralj podvala Vitaly obožavatelje bacio u trans! FOTO: Kralj podvala Vitaly obožavatelje bacio u trans! FOTO: Kralj podvala Vitaly obožavatelje bacio u trans! FOTO: Kralj podvala Vitaly obožavatelje bacio u trans! FOTO: Kralj podvala Vitaly obožavatelje bacio u trans! FOTO: Kralj podvala Vitaly obožavatelje bacio u trans! FOTO: Kralj podvala Vitaly obožavatelje bacio u trans! FOTO: Kralj podvala Vitaly obožavatelje bacio u trans!

Najvjernijim obožavateljima pripremio je genijalnu spačku...

Iako u dvoranu zagrebačkog kina stane 400 ljudi, sinoć se tražilo mjesto više! Podsjetimo, u Zagreb je stigao kralj podvala i jedna od najvećih YouTube zvijezda, Vitaly, a njegovi najvjerniji obožavatelji sinoć su ga imali priliku i upoznati.

- Hrana, party, žene... Zagreb je super i odlično se zabavljam - priznao je već na početku svog obraćanja publici.

Na pozornici se prvo pojavila njegova mama, a Vitaly je za to vrijeme pripremao vrhunsku podvalu fanovima. Naime, iako je većina povjerovala da se na pozornici nalazi Vitaly, ispostavilo se da je on cijelo vrijeme sjedio u prvom redu, a uz njegovu mamu ponosno stoji njegov dvojnik! Ipak, vrlo brzo su ga obožavatelji "pročitali". 

U našoj fotogaleriji pogledajte kako smo se zabavili u Vitalyjevom društvu. 

A kako ne bi ispalo da samo Vitaly zna smisliti dobru podvalu, pobrinula se Maša s kanala JoomBoos. O čemu je riječ saznajte u videu... :)

Tvoja reakcija?