Prvi 2468 pregleda 29. srpnja 2019.

Fotografkinja je na fotke beba dodala zube. Bizarno je

Coffee Creek Studio by Amy Haehl/Facebook

Ovo je u isto vrijeme urnebesno i bizarno. Fotografkinja je rekla da se nije mogla prestati smijati kad je vidjela finalni rezultat. A što vi kažete?

Jedna fotografkinja dobila je prilično bizarnu, ali jako zabavnu ideju pa je na fotke novorođenih beba dodala zube. Amy Haehl ovu kolekciju fotki nazvala je 'Kad bi bebe imale zube' i objavila je na svojoj Facebook stranici gdje ima oko 20 tisuća pratitelja.

Urnebesno i bizarno

Ljudi su, naravno, oduševljeni. Okej, možda ne baš svi, nekima je sve ovo samo jako čudno, ali sve u svemu - većina se dobro zabavlja na račun ovih fotki. I ona sama se zabavlja, zapravo.

"Već se dugo nisam ovoliko smijala. Trebala sam ovo napraviti na fotkama svih beba koje sam ikad fotkala. Ne. Mogu. Se. Prestati. Smijati", napisala je Amy na Facebooku.

Složili smo vam malu galeriju fotki da se i sami uvjerite koliko je ovo bizarno dobro. Pogledajte:

1/12
Kad bi bebe imale zube

Fotke su joj, inače, stvarno super

Amy je profesionalna fotografkinja i vlasnica studija Coffee Creek, a specijalizirala se za fotografije vjenčanja, trudnica i novorođenih beba. Inače, fotke koje radi su stvarno jako lijepe. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg kaj?? hahahhaha