Prvi 5098 pregleda 11. studenoga 2018.

Frajeri s ovih 5 osobina su najbolji u vezama

Pinterest

Savršen frajer jednostavno ne postoji (kao ni savršena djevojka), no neke karakteristike jednostavno upućuju na to da je on idealan za vezu.

Kako piše YourTango, ovo je pet osobina kod frajera koji su savršeni za vezu:

1. Ima vlastite ciljeve i snove.

On ne živi od danas do sutra već pomno smišlja gdje će se nalaziti i čime će se baviti u bližoj i daljoj budućnosti. S njime možeš biti sigurna da te neće ostaviti iz čista mira već će te pokušati na dobar način zadržati u svom životu.

2. Može si sam odrediti granice.

S njim se nećeš osjećati kao baba roga koja mu mora govoriti koliko smije popiti ili do kada ostati s frendovima u noćnom izlasku. On jednostavno zna odrediti sam sebi zdrava ograničenja u životu.

3. Poštuje tvoju privatnost.

Ako ti treba mir i samoća, neće te nastaviti gnjaviti već poštovati tvoje želje i potrebe. Kao što i ti moraš poštovati njegove.

4. Nije posesivan.

Ne radi dramu ako se slučajno nađeš u društvu dečka kojem si simpa niti će poludjeti ako ti netko pošalje poruku. Njegova ljubomora je u granicama zdrave (i poželjne) ljubomore.

5. Dobar je u komunikaciji.

Možeš ga upoznati s frendovima ili obitelji i nemaš straha da će se dogoditi neugodna tišina. On se jednostavno snađe u svakom društvu i uspješan je u socijalnom kontaktu s ljudima.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
AJOJ

Shawn u problemu: 'Preuzmi odgovornost za greške'

2 komentar/a
Avatar shawn.is.my.muffin

shawn.is.my.muffin

Ma dajte,to je bilo prije par godina,normalno da se ne ljutim i za mene je ta isprika skroz ok,ja se nikad neću na njega ljutit jer je on jednostavno savršen,ljudi gledaju samo pogreške a ne neka dobra djela,on je napravia hrpu dobrih djela a u ostalom to mu je jedan od rijetkih pogreški,tako da ja sam uvik uz njega uvijek sam na njegovoj strani

mala_loodacha

oooops :O