Prvi 1018 pregleda 30. svibnja 2019.

Gagin bivši pati, a Ariana morala otkazati koncerte

_celebrity_life__/instagram

Ariana Grande je turneju na neko vrijeme zamijenila bolnicom zbog alergije koja se iznenadno aktivirala, a uzrok je njezina omiljena namirnica. Dok se ona pokušava pomiriti sa sudbinom i pronaći alternativu, fanovi smatraju kako Gagin bivši zaručnik, Carino, još uvijek pati za njom, a navodno imaju i dokaze. Njih dvoje nisu uspjeli iako su se činili sretni, baš kao što su sad princ William i Kate. Ipak, nije uvijek bilo tako. Što se događa? Sve najnovije iz celebrity svijeta pročitaj u nastavku.

Ariana Grande, kao što vjerojatno već znate, ima talijanske i američke korijene, a zašto je to važno za ovu priču, saznat ćete ubrzo. Naime, Ariana je završila u bolnici nakon što je doživjela jaku alergijsku reakciju na jednu namirnicu koju je dosad jela jako često. Alergijska reakcija je uzrokovala zatvaranje grla zbog čega ne može ni jesti, a kamoli pjevati, javlja Cosmopolitan.

Jeste li već pogodili o kojoj namirnici je riječ? O rajčici. Ariana nije znala da je alergična na ovo voće (da, voće) zato što dosad nije ni bila, već je riječ o alergiji koja joj se javila upravo.  Zbog toga je Ariana morala odgoditii dva koncerta na Floridi te je fanovi ondje mogu očekivati u studenom, javila im je.

"Samo da vas obavijestim... Otkrili smo da sam, nažalost, alergična na rajčicu, zbog čega mi se grlo jako stisnulo. Još uvijek imam osjećaj kao da gutam kaktus, ali svakako sam sad bolje. Hvala svima na podršci i razumijevanju. Jedva se čekam vratiti i iskupiti se Tampi i Orlandu u studenom za ovo. P.S. - nema nepravednije stvari nego kad Talijanka razvije alergiju na rajčicu u svojim dvadesetim godinama", napisala je Ariana na Instagramu.

Ajoj, možemo si samo zamisliti koliko joj je ovo saznanje grozno. Iskreno se nadamo da će reakcija ubrzo skroz popustiti, pa da će Ariana pronaći alternativu za svoju najdražu namirnicu. 

William se prema Kate u početku ponašao kao prema sluškinji?

William i Kate poznaju se gotovo dva desetljeća i danas zaista izgledaju kao odličan tim. Rade zajedno, imaju troje djece i izgledaju vrlo sretno, a što je najvažnije, čini se kako je njihov odnos ravnopravan. No, izgleda kako nije uvijek bilo tako.

Britanski autor Andrew Morton tvrdi kako je William Kate uzimao zdravo za gotovo kad su se tek upoznali.

Par se upoznao na Sveučilištu u Škotskoj i činilo se da su odmah 'kliknuli'. Ali, to nije značilo da se William prema njoj nije ponašao kao da mu je sluškinja, a ne djevojka.

Morton tvrdi kako je razgovarao s Williamovim kolegom sa Sveučilišta, Michaelom Chongom, koji mu je rekao: "William je očekivao da će Kate 'trčati' za njim i često je uživao u pažnji drugih kao da ona ne postoji, ignorirao ju je. A kako su se bolje upoznavali, sve ju je više 'držao na uzici'."

Prijatelj je dodao kako je par često prekidao i mirio se, što zapravo i nije toliko neobična pojava kad si mlad i kad se tražiš. No, na kraju je ipak, čini se, pobijedila ljubav, a to je najvažnije. Nadamo se da William više Kate ne uzima zdravo za gotovo i da je sad s njihovim odnosom stvarno sve okej. Tako nam se barem čini.

Gagin zaručnik i dalje pati za njom?

I dok u javnost stižu dosad nepoznati detalji o kraljevskoj obitelji, bivši Gagin zaručnik Christian Carino u posljednje vrijeme objavljuje posebno dramatično-romantične objave na Instagramu i fanovi su sad uvjereni da je to sve posvećeno baš Lady Gagi, javlja Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘s post 🌹lady in red and carino 📍paris. aug. 27, 2018 #ladygaga #littlemonsters

A post shared by gaga🌈 (@gagasjupiter) on

Podsjećamo, Gaga i Carino bili su kratko zaručeni, a u veljači su prekinuli zaruke. Iako je bilo nagađanja kako je to sve zbog Bradleyja Coopera, izgleda da je posrijedi ipak bila njegova pretjerana ljubomora. Od tada Carino konstantno objavljuje razne životne mudrosti koje, realno, mogu značiti bilo što i biti posvećene bilo kome. Možda njegovoj mački? No, neki fanovi su se uhvatili teorije da je sve ovo posvećeno Gagi.

Evo nekih:

"Čuda se događaju kad je kraj mene"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @christiancarino on

"Tell her you love her"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

be fearless.

A post shared by @ christiancarino on

Što ti misliš, imaju li ovi postovi zaista veze s Gagom ili fanovi žele vidjeti nešto čega nema?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Whaat? kaj se događa?? xD