Prvi 332 pregleda 30. kolovoza 2021.

Gameri: 'Igrali smo čak 15 sati, a najviše zaradili 2500 €'

24sata video

Mladi gejmeri Andrey i Adry otkrili su za 24sata sve o ovoj, sve popularnijoj vrsti sporta. Njihov video pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

Roditelji u početku nisu znali što da kažu, ali kasnije, kada su počeli rezultati i kada smo počeli ostvarivati neke ciljeve, počeli su nam vjerovati, rekli su nam gejmeri Andrej Paušić Andrey i Toni Adrić Adry u 24 pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mladi gejmeri već su pravi profesionalci i zarađuju novce od onoga što vole. Nedavno su predstavljali A1 Adria Ligu na turniru u Salzburgu. Andrey kaže da najviše nova što je dobio sa svojim timom bilo 2500 eura, a kod Adryja je to bilo 1000 eura.

"Ako ima turnira, onda igramo po pet sati na dan, a ako nema, onda do dva sata. Najduži gaming session bio je čak 15 sati",rekli su ovi mladi gejmeri. 

Igra u kojoj oni uživaju i natječu, zove se 'Brawl Stars'. Radi se o multiplayer mobilnoj igri. Pucačina je to iz trećeg lica koja je izašla 2018. godine, a kreirao ga je jedan od najutjecajnijih kreatora igrica - finskih studio 'Supercell'.

"Prije turnira imamo pripreme. Nakon što odigramo, analiziramo gameove i učimo na svojim greškama", rekli su nam.

Obojica su istaknula da ako im ova igra dosadi, da će najvjerojatnije odustati od gejmanja. Kako kažu, u Hrvatskoj se od gejmanja može živjeti ako ste dovoljno uspješni u njemu, a ni curama ne smeta to čime se bave.

Video pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

Tvoja reakcija?