Prvi 851 pregleda 02. prosinca 2019.

Gay tata posvojio curicu s Downom koju nitko nije htio...

trapaluca/instagram

*Ne plačemo mi, vi plačete...*

Talijan Luca Trapanese (41), single gay tata, postao je prava senzacija na društvenim mrežama nakon što se ondje proširila priča da je posvojio Albu, djevojčicu s Downovim sindromom, nakon što je čak 20 obitelji to odbilo učiniti, javlja Independent.

Proces posvajanja je bio dug

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nataperte #famiglia #amore #alba #padre #paternità #novara

Objavu dijeli Luca Trapanese (@trapaluca)

Luca je Albu posvojio još 2017. godine, nakon što je godinama volontirao i radio s ljudima s posebnim potrebama u Napulju.

Proces posvajanja pokrenuo je nakon što je prekinuo dugogodišnju vezu s partnerom, s kojim je i osnovao dobrotvornu organizaciju koja pomaže ljudima s posebnim potrebama.

Ipak, nije sve išlo tako glatko zbog strogih talijanskih zakona o posvajanju, pogotovo kad je riječ o samcima.

'Odmah sam znao da je ona moja kćer'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

È arrivato il divano nuovo ❤ #alba #paternità #nataperte #casa #marzanoappio

Objavu dijeli Luca Trapanese (@trapaluca)

"Rekli su mi da mogu posvojiti samo dijete koje je bolesno, ima neki ozbiljan problem s ponašanjem ili neku posebnu potrebu", rekao je BBC-ju. "I ja sam bio apsolutno okej s time", dodaje.

Ubrzo je upoznao Albu, koja je u to vrijeme bila stara tek 30 dana, i koju je prije toga napustila njezina majka. "Kad sam je prvi puta uzeo u ruke preplavila me sreća. Znao sam da je ona moja kćer", govori.

Danas redovito dokumentira svoj život s Albom, a na Instagramu ga prati više od 170 tisuća ljudi. I apsolutno su preslatka obitelj! <3

 

Ovaj tata je pokazao da je #samojedna gesta dovoljna da budemo bolji i nekome promijenimo život. Ti posjeti našu stranicu i saznaj kako i ti to možeš napraviti!

 | Autor:

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Esther

    Ovo je preeeeeeeeeeee cute😄😄😄😃😄😃