Prvi Savršen spoj 2323 pregleda 09. svibnja 2019.

'Generacija Z' u tjedan dana stigla do milijuna!

Sandra Simunovic/PIXSELL

Pjesma Bake Prase i JoomBoosovaca već je danima na trendingu

Uz četvrtu epizodu serije 'Savršen spoj' izašla je i hit pjesma, 'Generacija Z', koju pjevaju JoomBoosovci i Baka Prase, a u roku od tjedan dana pjesma je već stigla do milijun pregleda. 

Poslušaj pjesmu:

Otkako je izašla je i na YouTube trendingu, trenutno je na 4. mjestu, a reakcije na 'himnu jedne generacije' su i više nego odlične. 

"Brateeee, ne znam što reći, toliko mi se sviđa ova pjesma", samo je jedan od komentara fanova ispod pjesme. Kako se tebi sviđa?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Hiiit <3