Prvi 762 pregleda 26. prosinca 2019.

George i Charlotte oduševili tijekom božićne šetnje

theroyalfamily/Instagram

Kraljevska obitelj je prisustvovala na tradicionalnoj božićnoj šetnji prije mise. Najveću pozornost 'ukrali' su Charlotte i George.

Princ George i princeza Charlotte po prvi put su sudjelovali u tradicionalnoj božićnoj šetnji prije mise u Sandringhamu. Ovaj kraljevski običaj ove godine preskočili su Harry i Meghan koji su s Archiejem otputovali u Kanadu. Sva pozornost koja je inače na njima, ovog puta je bila na djeci Williama i Kate, javlja Elite Daily.

 | Autor: theroyalfamily/Instagram theroyalfamily/Instagram

Prvo pojavljivanje

 | Autor: theroyalfamily/Instagram theroyalfamily/Instagram

Misa u Crkvi Marije Magdalene, na kraljičinom imanju, bilo je prvo ovakvo okupljanje za stariju djecu Cambridgea. Pristojno su pozdravljali okupljene, upoznali svećenika i hodali uz roditelje držajući ih za ruke. Družili su se sa svojom obitelji među njima s djedom Charlesom, Princezom Beatrice, Camilla Parker Bowles i zaručnikom princeze Beatrice.

Modno usklađeni

 | Autor: theroyalfamily/Instagram theroyalfamily/Instagram

George je bio obučen u preslatko odijelo, a Charlotte je nosila smaragdni kaput koji joj je bio usklađen s majčinim cipelama, šeširom i torbicom. Kraljica se pojavila u svom klasičnom izdanju, noseći i ovaj put odjeću jarke boje.

Ne znamo za vas, ali nama je ovaj malen dvojac presladak.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?