Prvi 1197 pregleda 21. ožujka 2019.

Gerbus se nakon modnog fijaska 'odrekao' odjeće?

davorgerbus/Instagram

Davor Gerbus objavio fotografiju u speedo kupaćim gaćama, možda će odsad nositi samo to da bude što sigurniji?

Prisjetimo se, nakon što je prije nekoliko dana objavio Insta story u kojem gradom šeće u crnim natikačama i bijelim čarapama, što je sigurno malo neobičan odabir, ovaj put je Davor, izgleda, odlučio izbjeći modne kritike pa je to učinio na najlogičniji mogući način - odlučio je objaviti fotografiju bez odjeće. Okej, ne baš skroz bez osjeće, ali samo u gaćicama.

Fotografija je s Balija u Indoneziji, gdje je Davor nedavno bio, ali čak i ovo malo odjeće na slici je sasvim dovoljno da se pokrene rasprava: što je bolje - speedo ili duže kupaće gaće? Koji si ti tim?

 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hhahhaah hit xD