Prvi 987 pregleda 13. kolovoza 2019.

Gigi razbjesnila Grke svojim objavama na Instagramu

gigihadid/Instagram

Gigi se u Grčku ne želi vratiti, ali sada poziva i svoje pratitelje da tamo ne putuju.

Pisali smo ti kako su članice Hadid obitelj ljetovale u Grčkoj pa su opljačkane. Drama, drama. Djevojke su bile toliko potresene da su se odmah privatnim avionom vratile kući.

Možda te zanima... Gigi i Bella opljačkane u Grčkoj: Tamo se ne žele vratiti

E sad, drami bi tu bio kraj da Gigi nije razbjesnila Grke svojim objavama na Instagramu. Naime, (na profilu na kojem objavljuje samo analogne fotke) objavila je fotku s opisom: "Mykonos. Ne dopustite da vas Instagram zavara. Opljačkane smo. Nikad se ne vraćam. Lol. Ne bih preporučila. Potrošite svoj novac negdje drugdje."

Poznata manekenka i model razbjesnila je internet, a osobito Grke. Prigovaraju joj što optužuje cijelu Grčku jer ju je netko opljačkao. Vjerujemo da joj je pljačka bila traumatično iskustvo, ali isto tako se slažemo s kritičarima. Ne treba generalizirati i pozivati ljude na bojkot zbog jednog lošeg iskustva. Zar ne? Pa nije ju opljačkala cijela Grčka...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    pa malo pretjeruje...