Prvi 2168 pregleda 11. listopada 2021.

Glasine o Seleni Gomez i Chrisu Evansu su istinite?

O'Connor/Press Association/PIXSELL

Jedna od posljednjih glasina koja je obišla svijet jest ta da su pjevačica Selena Gomez i glumac Chris Evans u vezi, odnosno da su nedavno počeli dejtati. No, je li to zaista istina?

Prije nekoliko tjedana neki od fanova su uočili da je glumac Chris Evans (poznatiji kao Kapetan Amerika) na Instagramu počeo pratiti pjevačicu Selenu Gomez. Naravno, to je odmah potaklo glasine o tome da su njih dvoje možda zajedno, piše Teen Vogue. Iako Selena Chrisu nije uzvratila 'follow', ipak je internetom počela kružiti fotografija kako njih dvoje (odvojeno) napuštaju isti studio za snimanje. 

Neki od fanova stvorili su teoriju da su Chris i Selena iz studija izašli odvojeno baš kako bi izbjegli zajedničke fotke i glasine o dejtanju, ali na kraju se ispostavilo da su te fotke iz totalno različitih godina. 

via GIPHY

Naime, Selena je na tom mjestu snimljena u listopadu 2019. godine, a Chris čak 2013. godine! Nisu snimljeni u isto vrijeme, već je netko samo htio to tako prikazati.

Tako da možemo zaključiti da su ove fotke samo jedne u nizu onih koje dokazuju da za svaku informaciju, pa čak i onu najočitiju, uvijek treba kopati malo dublje. 

A što vi mislite, bi li njih dvoje bili dobar par? 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA: 

Tvoja reakcija?