Prvi 44 pregleda 23. prosinca 2015.

Glazbena poslastica: Iva Ćurić kreće u osvajanje scene!

Iva Ćurić
Facebook

Nakon što je svojim nastupom u X Factoru osvojila srca brojne publike, mlada je pjevačica krenula u osvajanje vrha domaće glazbene scene

Preslatka Iva Ćurić (18) je srednjoškolka iz Đakova, čije smo nastupe imali prilike gledati u X Factoru u kojem je ostvarila zavidan uspjeh plasiravši se u finale. Da ćemo još dugo imati prilike uživati u njezinom čarobnom glasu dokazuje i Ivin prvi single i spot pod nazivom 'Šećer' koji je mlada pjevačica upravo predstavila.

Svojim nas je talentom već osvojila, a ovom je pjesmom samo potvrdila da na glazbenu scenu stiže novo, svježe i sigurno veliko glazbeno ime.

- Čudno je kako ti se život brzo promijeni i počnu se stvarno ostvarivati snovi - rekla je oduševljena Iva na predstavljanju svoje prve pjesme.

Iva Ćurić | Autor: Facebook Facebook

Tekst pjesme 'Šećer' je napisala Snježana Vukomanović, a glazbu potpisuje Mirko Vukomanović.

- Svi zajedno smo se jako puno trudili i pjesma me u potpunosti opisuje kao osobu. Ima neku svoju posebnu čar. A spot mi se osobito sviđa, nije klasičan, kakve ste navikli gledati na ovim prostorima - objasnila je pjevačica. O tome da je pred Ivom uspješna glazbena budućnost svjedoči i činjenica da je spot već sada pregledan više od 50 000 puta!

Poslušajte pjesmu i prepustite se osjećajima! :)

Tvoja reakcija?