Prvi 1416 pregleda 08. svibnja 2020.

Gledajte JoomBoosovce na virtualnom razgovoru o Danu Europe

marcocuccurin/Instagram solidarnost.hr

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj s partnerima je pokrenulo projekt 'Solidarnost.hr.' Ovaj projekt pokrenuli su kako bi u ovim izazovnim okolnostima obilježili Dan Europe. Cilj ovog jedinstvenog projekta je pomoći građanima da izraze svoje osjećaje, želje, nadanja i potaknu ih na solidarnost

Sutra će se održati virtualni Dan Europe tijekom kojeg će se razgovarati o brojnim temama vezanima uz Europu i njene stanovnike. U terminu 17.00 - 17.15 o Europi će govoriti i JoomBoosovci Marco Cuccurin, Nika Pavičić, Doris Stanković i Petra Dimić. Youtuberi će sutra govoriti o tome kako se influenceri nose s krizom nastalom zbog pandemije. 

Eurotrip

Saamo Petra, Marco i Doris podijelit će svoja iskustva o Eurotripu, projektu iz 2019. godine tijekom kojeg su posjetili nekoliko država Europske Unije i razgovarali s ljudima o važnosti života u njoj. Također, cilj im je bio potaknuti mlade da izađu na izbore za Europski parlament koji su se u Hrvatskoj održali 25. i 26. svibnja 2019. godine.

Znaš il' padaš

Xniks2x je vodila JoomBoos kviz 'Znaš ili padaš' u kojem su natjecatelji odgovarali na pitanja o Europskoj Uniji i morali su prolaziti izazove. S obzirom na iskustvo koje su stekli tijekom putovanja i showa, youtuberi će sutra govoriti o tome kako se influenceri nose s krizom i što o njoj misle.

Više o ovom projektu saznajte na stranici Solidarnost.hr
 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?