Prvi 325 pregleda 07. kolovoza 2022.

Glumica iz 'Euphorije' otkrila da ima financijske teškoće

Sydney Sweeney/Instagram

Glumica Sydney Sweeney otkrila je da, bez obzira na to što je glumila u mega uspješnoj seriji 'Euphoria', i dalje ne može živjeti samo od glume

Američka glumica Sydney Sweeney koji mnogi najviše znaju po ulozi Cassie Howard u popularnoj seriji 'Euphoria', ispričala je za The Hollywood Reporter kako si ne smije dozvoliti nikakvu pauzu od posla jer više ne bi mogla plaćati račune.

"Ako bi željela uzeti pauzu na šest mjeseci, ne bih imala nikakav prihod koji bi mogao pokriti moje troškove u tom razdoblju", rekla je Sydney. 

"Nemam nikoga tko bi mi mogao pomoći. Nemam nikoga kome bi se mogla obratiti za pomoć oko plaćanja računa ili bilo kakvu drugu pomoć", dodala je. 

Rekla je i kako glumci više nisu plaćeni kao nekada te da streaming servisi, za razliku od prijašnjih godina, glumcima više ne daju određeni postotak dobiti na njihovu početnu zaradu. Također, objasnila je kako izgledaju njeni mjesečni troškovi.

"Od mojeg honorara pet posto odlazi odvjetniku, deset posto agentima, oko tri posto menadžeru, a velik dio svoje zarade dajem i publicistu. To je više nego hipoteka na moj dom", objasnila je Sydney. Dodala je i da ovo sve ne govori jer želi nečije sažaljenje već da svima želi pokazati "realnost ovog posla".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli euphoria (@euphoria)

Osim što glumi, Sydney je nedavno osnovala produkcijsku kuću 'Fifty Fifty Films', a zadnjih nekoliko godina je i ambasadorica brendova kao što su Miu Miu, Tory Burch, Guess, Leaniege. 

"Kada bih samo glumila, ne bih si mogla priuštiti život u Los Angelesu", ispričala je. 

No, bez obzira na poteškoće s kojima se ponekad susreće, Sydney iznimno cijeni svoju karijeru zbog koje je u mogućnosti, nakon siromaštva, 'razmaziti' svoju obitelj i pružiti im sve što žele pa je tako svoju baku odvela na njeno prvo putovanje u Pariz, a rođacima je platila odmor u Italiji.

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pero122

    A jadna