Prvi 1606 pregleda 18. svibnja 2020.

Glumica priznala: 'Pad u filmu nije bio planiran'

annehathaway/Instagram

Mnoge generacije su odrasle uz film ‘Princezini dnevnici’ u kojem je glumila Anne Hathaway, a ona je tada svojom genijalnom izvedbom mlade nespretne školarke koja igrom slučaja postaje princeza, osvojila glumački svijet.

Priča prati petnaestogodišnju Miu Thermopolis koja je razredna autsajderica i vršnjaci joj se najčešće rugaju. Nije popularna i jedina prijateljica joj je djevojka Lilly. Jednog dana u iznenadan posjet stiže joj baka koja Miji otkriva da joj je otac zapravo bio kralj jedne europske zemlje i da je prema tome Mia kraljevna zemlje zvane Genovia u kojoj je baka Clarisse kraljica.

Kako Mia ne zna ništa o pravilima ponašanja jedne kraljevne, pred njom je i dilema: Ostati obična tinejdžerica ili postati princeza?

Film svakako vrijedi pogledati, a ono što je nedavno oduševilo fanove izjava je glavne glumice kako scena gdje ona nespretno pada u lokvu vode uopće nije bila odglumljena, piše Her.

via GIPHY

Naime, Ann Hathaway je priznala kako su zbog ružnog vremena taj dan morali ubrzati snimanje tako da su se scene brže izmjenjivale i nije bilo vremena za puno pokušaja i priprema što je glumicu poprilično zbunilo i unervozilo. U svom tom ludilu se poskliznula i pala što se redatelju svidjelo radi spontanosti trenutka i iskrene reakcije, a kako je Ann ionako glumila lik smotane Mije, odlučio je tu scenu iskoristiti u filmu.

via GIPHY

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

Tvoja reakcija?