Prvi 3437 pregleda 30. lipnja 2020.

Glumica u suzama: Probušili joj uši zajedno s maskom

itssissysheridan/TikTok, Instagram

TikTokerica i glumica odlučila je probušiti uši. Zbog pandemije je u salon došla s maskom na licu, a djelatnik joj je probušio uši zajedno s maskom. Svoju priču prepričala je sa suzama u očima, razočarana ovim groznim iskustvom.

Sissy Sheridan, šesnaestogodišnja glumica i TikTokerica podijelila je užasno iskustvo koje je doživjela tijekom bušenja ušiju. Plačući je podijelila priču u novom TikTok videu i  ispričala da su joj probušili uši zajedno s maskom koju je nosila na licu, piše Buzzfeed.

Pogledajte video:

@itssissysheridan

moral of the story. don’t get your ears pierced during a pandemic

♬ original sound - itssissysheridan

Užasno iskustvo

Glumica Nickelodeonove serije 'DIY With Me' poželjela je probušiti treće rupice na oba uha. Stoga je s majkom otišla u obližnji joj salon. Na licu su nosile zaštitne maske zbog pandemije Koronavirusa, a ubrzo su doživjele iskustvo koje će pamtiti cijelog života. Naime, u salonu su joj probušili uho na način da su probušili masku i stavili naušnicu. Tako je na Sissynom uhu maska ostala zakvačena za uho.

"Nosila sam dvije maske jer sam se tako osjećala sigurnije. Znala sam da će mi osoba koja mi je bušila uši biti jako blizu pa sam se htjela zaštititi", rekla je ogorčena Sissy.

Tražile povrat novca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

be mine

A post shared by sissy sheridan💅🏻⛓💕😠 (@itssissysheridan) on

Sissy i njena majka fotografirale su grozotu koja joj je učinjena i tražile su od vlasnika povrat novca. No, u salonu su im rekli da novac mogu dobiti natrag tek kad skinu naušnicu i vrate je njima.

Masku su pokušale skinuti tako što je izrezale oko šarafa naušnice. No i dalje je komadić ostao.

"Pokušala sam skinuti masku i nisam uspjela. Pozvala sam mamu da mi pomogne, no ni ona je nije uspjela maknuti. Tad sam shvatila da su mi stavili naušnicu preko maske", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He is risen! happy easter🐄🌤

A post shared by sissy sheridan💅🏻⛓💕😠 (@itssissysheridan) on

Iako su je oštetili, glumica ne želi da osoba koja joj je probušila uši doživi neugodnost: "Bila je to nesreća!"

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?