Prvi 628 pregleda 21. veljače 2021.

Glumio Covid redara: 'Zašto vaš pas nema masku?

U novom društvenom eksperimentu na JoomBoosu, youtuber Magic Leon glumio je Covid redara. Šetao je gradom i uvjeravao ljude da je stožer donio novi zakon prema kojemu svi ljubimci moraju nositi maske

"Gospođo, što je ovo? Zašto vaš pas ne nosi masku? Prema novom zakonu maske su obavezne za pse i sve ljubimce na javnom prostoru", uvjeravao je Leon Zagrepčanku u jednom gradskom parku. Ona mu se samo nasmijala. 

Pogledajte video:

"Vi mene zafrkavate, zar ne? Ne razumijem", gospođa je bila zbunjena. Leon joj je i dalje pokušavao prodati priču da su je nacionalni stožer to objavio na najnovijoj pressici.

"Pogledajte ona tamo dva psa, njih je četvero na jako malom razmaku. Oni sad imaju okupljanje i nitko ne nosi masku. Možda se psi ne mogu zaraziti virusom, ali mogu virus na sebi prenijeti na druge životinje ili ljude", objašnjavao je Leon.

24sata

Iako je ova gospođa sa smiješkom reagirala kad joj je Leon otkrio da je sve skrivena kamera, neki, iako rijetki, nisu bili tako blagonakloni.

"Neću vam ja plaćati nikakve kazne niti će moj pas nositi ikakvu masku, što je vama", poručila mu je jedna prolaznica.

24sata

Većina ostalih Zagrepčana ipak se dobro nasmijala Leonovoj zezanciji kad im je otkrio skrivenu kameru, iako je nekima rekao da će im pozvati policiju ili ih "uhititi" ako ne stave masku svom psu. Njemu je ovim videom cilj bio malo nasmijati i razveseliti ljude u trenutno ne baš tako mirnim vremenima.

Osim zabave, htio je ukazati i na to da ne trebamo vjerovati baš svemu što čujemo te da informacije treba dobro provjeravati zbog sve većeg broja lažnih vijesti koje se šire društvenim mrežama. 

24sata

"Dok je sve oko nas jako ozbiljno, moramo se znati i malo našaliti. Ali i provjeravati informacije, jer nije istina baš sve što pročitate na Facebooku ili vidite na Instagramu", poručio je Leon.

Kako su ostali prolaznici reagirali i kako su reagirali na njegovu šalu, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

 

POGLEDAJTE JOŠ JEDAN EKSPERIMENT MAGIC LEONA:

Tvoja reakcija?