Prvi 276 pregleda 22. rujna 2022.

Goran Grgić iz 'Outsidera' nastupa u 'Zvijezde pjevaju'

Renato Branđolica/HRT

Jedanaesta sezona popularne emisije 'Zvijezde pjevaju' stiže nam za nešto više od dva tjedna, a jedan od natjecatelja glumio je i u JoomBoosovoj popularnoj seriji 'The Outsiders'

Jedan od osam parova koji će nas u narednih nekoliko mjeseci zabavljati svake subote bit će Goran Grgić i Ivana Kindl.

Goran je naš poznati filmski i kazališni glumac, a osim u serijama kao što su 'Duga mračna noć', 'Crno-bijeli svijet' i 'Dobre namjere' te filmovima 'Ne dao Bog većeg zla' i 'Ničiji sin' i mnogim drugima, Gorana smo imali prilike vidjeti i u JoomBoosovoj bilingvalnoj teen seriji 'The Outsiders'.

 | Autor: Renato Branđolica/HRT Renato Branđolica/HRT

Goran je u 'Outsiderima' utjelovio lik bogatog tate tinejdžerice Elene koji se s njom silno želi zbližiti, ali svojim postupcima često pokazuje suprotno. To, također, sve više i više odbija Elenu koja smatra kako mu je puno više stalo do novca i poslovnih uspjeha nego do vlastite kćeri. 

 | Autor: Tomislav Miletic/Pixsell Tomislav Miletic/Pixsell

"Otkako sam se zbog tebe morala doseliti u ovu privatnu školu, užasno mi je. Bilo mi je sto puta bolje kad sam išla u školu gdje su zapravo svi moji prijatelji. A ti stalno i neprestano trošiš, sad si kupio i ovaj skupi auto, ne znam točno gdje ćeš ga voziti", 'napala' je Elena svog tatu kad se pojavio ispred škole da je odveze doma nakon nastave. 

@theoutsiders_cro

Elena je iznenađena autom svog tate 🤔 Treća epizoda serije The Outsiders u četvrtak u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu🔥

♬ original sound - theoutsiders_cro

Gorana i Ivanu ćete, u emisiji 'Zvijezde pjevaju', moći pratiti svake subote nakon 8. listopada na HRT-u. 

Svaka epizoda nove sezone emitirat će se uživo, a moći ćete ih pratiti i na YouTube kanalu ‘Zvijezde pjevaju’, njihovom Instagramu, TikToku i Facebooku. 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?