Prvi 112 pregleda 22. kolovoza 2023.

Gran Turismo: Istinita priča o ostvarenju dječačkih snova!

PR

U kina stiže 'Gran Turismo', film o stvarnoj priči gamera koji je postao profesionalni vozač utrka.

U kinima od 23. kolovoza možete pogledati akcijsku sportsku dramu koja na velike ekrane donosi istinitu priču Janna Mardenborougha, gamera i obožavatelja Gran Turismo serijala koji je 2011. godine u konkurenciji od 90 tisuća igrača osvojio GT Academy natjecanje koje je započelo njegovu profesionalnu vozačku karijeru sa samo 20 godina.

POGLEDAJTE TRAILER:

Njegova fenomenalna životna priča govori o neočekivanoj prilici, napornom radu i ostvarenju dječačkih snova.

 | Autor: PR PR

 | Autor: PR PR

Trailer filma pokazuje Jannov težak put do uspjeha i slave, a ne štedi ni na napetim, spektakularnim scenama utrke. Jann Mardenborough (Archie Madekwe) je tinejdžer koji po cijele dane igra Gran Turismo igre, unatoč prigovorima svojim roditelja. No, kad dobije poziv za natjecanje GT Academy, Jann će dobiti priliku svoje gaming iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih utrka!

 | Autor: PR PR

 | Autor: PR PR

Kako je film već imao limitirano kino prikazivanje prije službenog širokog kino starta ovaj tjedan, dostupne su prve recenzije. Gran Turismo ima visokih 98% od publike na popularnoj stranici Rotten Tomatoes! Gledatelji hvale scene utrka jer su zbog autentičnog načina snimanja imali prilike bar na trenutke osjetiti napetost, pritisak i uzbuđenje profesionalnih utrka, a uz to, pohvalili su i glumu Davida Harboura kao Jacka Saltera te emotivan odnos njega kao mentora i Archieja Madekwea kao novopečenog vozača Janna koji se pokušava probiti u kompetitivnom svijetu profesionalnih utrka.

 | Autor: PR PR

 | Autor: PR PR

Nesvakidašnji dodatak filmski dodatak je i stvarni Jann Mardenborough koji je filmu pomogao kao službeni kaskader vozač tako da možemo očekivati napete, žestoke i spektakularne vožnje, ali i iskrenu, prirodnu i ljudsku priču. Požurite u kina od 23. kolovoza i pogledajte kako je jedan tinejdžer ostvario svoje dječačke snove!

Tvoja reakcija?