Prvi 1010 pregleda 08. ožujka 2019.

Grašo opet pogodio s pjesmom: 'Voli me' je novi hit!

petargrasoofficial/Instagram

Petar Grašo izbacio je novu pjesmu 'Voli me' i ponovo pogodio 'u sridu'

Prigodno, na Dan žena, Grašo je predstavio dugo očekivanu pjesmu, a uopće ne sumnjamo da će biti hit kao svaka do sada. Na njoj je radio već dobro uhodani tim: Vjekoslava i Tonči Huljić, a pjesma već po prvim reakcijama osvaja srca u cijeloj regiji.

 | Autor: 'Voli me'/ YouTube /screenshoot 'Voli me'/ YouTube /screenshoot

Pjesma vam je možda poznata zato što je refren uvodna špica serije 'Pogrešan čovjek'. Publika je jedva dočekala cijelu pjesmu koja je konačno dovršena, a nakon što pogledate spot koji je ovih dana sniman u Splitu, shvatit ćete kako je bilo vrijedno čekanja! Sve je snimano kao takozvani 'one take spot' ili snimanje u jednom kadru, a u ekipi je bilo 40-ak ljudi. Spot je sniman u režiji Vojana Koceića.

 | Autor: 'Voli me'/ YouTube /screenshoot 'Voli me'/ YouTube /screenshoot

- Ako moram pjesmu opisati u nekoliko riječi: to je ležerna, mediteranska, dugotrajna pjesma koja nosi jednu lijepu poruku da sebe, a i druge volimo onakve kakve jesmo, i da u čovjeku uvijek postoji nešto dobro. Želio bi da ova pjesma kao i svaka , bude ljudima kao dobro vino - da vremenom dobiva na kvaliteti i da ljudi uz nju dobro osjećaju - rekao je Petar.

Pjesmu i spot možete pogledati ovdje:

Nama je pjesma odlična, a tebi?

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Napokoooon! :D