Prvi 549 pregleda 26. travnja 2019.

Guglajte 'Thanos' i pogledajte što će se dogoditi

p-diddy/facebook

Ovo je nešto najbolje što ćete danas vidjeti

Ako ti je malo dosadno i obožavaš Avengerse, moraš ovo probati. Na P-Diddy Facebook stranici izbacili su fotku-tutorial koja će razveseliti sve fanove, a i one koji nisu toliko zaluđeni Marvelom.

Guglaj 'Thanos' i čekaj čaroliju

Sve što trebaš je guglati 'Thanos' i stisnuti rukavicu beskonačnosti u desnom kutu, kao što ti je prikazano na slici. A zatim čekaj što će se dogoditi... No, kad vidiš prvu čaroliju, ponovno stisni rukavicu i još malo čekaj...

Nije li ovo najbolje ikad?! 

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg ovo je pregenijalno :O