Prvi 1380 pregleda 17. listopada 2022.

Hailey i Selena zajedno fotografirane. Što se događa?

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Bivša djevojka i sadašnja supruga Justina Biebera, srele su se na jednoj od gala večeri. Nitko nije slutio da će ta večer iznjedriti jednu od najiskonskijih fotografija ikad. Naravno, sad o tom bruji cijeli svijet koji se, očito, ne može pomiriti s činjenicom da ove dvije žene nisu ni u svađi!

Imaginarni hollywoodski rat, dobio je svoj epilog - između Selene Gomez i Hailey Bieber nema zle krvi. Ostavile su prošlost iza sebe i krenule dalje. Svijet su obišle njihove fotografije koje je 'okinuo' fotograf Tyrell Hampton na Academy Museum Gali u Los Angelesu, piše Enews.

Tyrell je objavio fotografiju uz opis: "plot twist", što bi mogli prevesti kao "preokret".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ty (@tyrellhampton)

Hailey se za Justina udala prije četiri godine, a otad pa čak i prije, fanovi proganjaju nju i Selenu. 

Fotografija je prikupila a tisuće lajkova i komentara iznenađenih ljudi. Među onima koji su komentirali je bila i Ava Phillipe, kćer Reese Witherspoon i Ryana Phillippea.

"Ne bih se htjela miješati u celebrity drame, ali na kraju dana to je samo fotografija i nije moj problem. Ipak, izmamilo mi je osmijeh na lice to što sam vidjela dvije snažne žene koje tamo vani postavljaju rekorde. Ljubav i poštovanje za obje", napisala je!

Fotografiju je lajkala i Hailey Bieber, a mnogi ovaj neočekivani rasplet nazivaju 'showbiz viješću godine'.

 Podsjetimo, krajem rujna Hailey je gostovala u podcastu 'Call Her Daddy' i po prvi put je komentirala optužbe da je ona ukrala Justina od Selene. 

"Kad smo se on ili ja ikad počeli družiti ili nešto slično, on nije bio u vezi. Ikad. U bilo kojem trenutku. Nije u mom karakteru petljati se u nečiju vezu. Nisam zainteresirana za to i nikada nisam bila. Nisam bila s njim dok je on bio s nekim u vezi. To je kraj", izjavila je Hailey, a piše 24sata.

 

 

 

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?