Prvi 525 pregleda 21. kolovoza 2017.

Hakiranje ili joj je dosta: Taylor je nestala sa društvenih mreža

Taylor Swift

Iako se posljednjih tjedana povlačila po sudu i samim time medijima, pjevačicu Taylor Swift (28) posljednjih nekoliko mjeseci gotovo da i nema na Instagramu, Facebooku i Twitteru.

Što se događa?, Mijenja li vizualni identitet profila ili nas je napustila, pitaju se obožavatelji.

Taylor je nakon debakla veze s glumcem Tomom Hiddlestonom (36) gotovo nestala s društvenih mreža, a osim najava spota za pjesmu "I Don't Wanna Live Forever" sa Zaynom Malikom i pokojeg posta podrške prijateljicama Seleni i Lorde, ništa privatno nije objavljivala. 

 | Autor: Instagram @taylorswift Instagram @taylorswift

Sada, izgleda, ne samo da ništa ne objavljuje nego je sve postove izbrisala. Sve fotografije sa Facebooka, Twittera i Instagrama u petak navečer su nestale. Čak je i njezina službena internet stranica potpuno prazna. 

 | Autor: Twitter Twitter

Dok neki tvrde da je samo uzela pauzu od konstantnog pritiska društvenih mreža, drugi kažu da Taylor okreće novi list prije izdavanja novog albuma. No sve češća su govorkanja da bi uzrok svega mogao biti hakiranje profila.

Bilo kako bilo, Taylor je opet slomila internet, tvrde njeni obožavatelji.

 

 

Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?