Prvi 338 pregleda 02. listopada 2020.

Hana na 'Poligrafu': 'Nemam problem s operacijama'

Igor Kralj/Pixsell

Reality zvijezdu Hanu Rodić (23) publika je upoznala u showu 'Gospodin savršeni'. Završila je u vezi sa 'savršenim' Goranom Jurencem. Na našem poligrafu priznala je sve svoje tajne

"Možda Goran ima ugovor da laže o našoj vezi, ali ja nemam", priznala je Hana u novoj sezoni Poligrafa koju možete gledati na 24sata.hr i YouTube kanalu 24sata.

Uz pitanje: 'Je li veza između vas i Gorana marketinški trik?' dočekala su je još i gora. Jeste li povećali grudi isključivo zbog Gorana? Je li vam Goranov naglasak na početku bio odbojan? Smatrate li se dobrom kućanicom? Jeste li se počeli šminkati s 10 godina?

POGLEDAJTE VIDEO:

Napeto je bilo i na pitanju: Jeste li isplanirali svoje vjenčanje?

"Naravno da se želim jednog dana udati, možda i uskoro. Nisam planirala, volim spontane stvari", priznala je.

Prije nego što je ušla u najkontroverzniji reality show u regiji ‘Zadruga’, Rodić je otkrila svoje tajne na testu laži odnosno istine.

 | Autor: Igor Kralj/Pixsell Igor Kralj/Pixsell

"Treba li me biti strah?", upitala je Hana našeg ispitivača na samom početku testa iskrenosti.

Njezino ispitivanje odrađeno je u detektivskoj agenciji bez prisustva kamere, a epizoda je snimljena naknadno. Hana je na snimanje došla samouvjerena, s osmijehom na licu. Na prvom pitanju Hana je otkrila da se počela šminkati već s deset godina.

"Roditelji nisu bili zadovoljni time. Mislili su da sam premlada i bili su u pravu", priznala je Rodić.

 | Autor: Igor Kralj/Pixsell Igor Kralj/Pixsell

Publika ju je upoznala u showu ‘Gospodin savršeni’ gdje je i pronašla svog sadašnjeg partnera Gorana Jurenca. Kako kaže, u početku joj je smetao Goranov naglasak, ali Hana je objasnila da Goran puno bolje priča kada se kamere ugase, a i uz nju je napredovao. Priznala nam je i da ljubav ispred kamera nije očekivala, već je u show došla ispromovirati se.

U vezi su od kraja showa, a prije nego što je ušla u novi reality živjeli su na relaciji Zagreb-Berlin. Njihova veza bila je česta tema u medijima, ali i teorijama zavjere među ljudima. Mnogi su smatrali da njihova ljubav nije prava već samo običan marketinški trik pa smo to odlučili i provjeriti. Detektor laži pokazala je kako je njihova ljubav prava.

"Ljudi imaju previše vremena za neke teorije zavjere. Nekad se osjećamo kao Kim i Kanye", otvorena je bila Rodić.

 | Autor: Igor Kralj/Pixsell Igor Kralj/Pixsell

Inspektoru je objasnila kako se ona i Goran često znaju svađati jer se ona zna ponašati kao ‘diktator’, no to im nije poljuljalo vezu. Hana je prošle godine šokirala pratitelje kada je otišla u Tursku na povećanje grudi. Pratitelje redovito obavijesti i kada stavi filere u usne, a to je napravila i prije samog ulaska u ‘Zadrugu’. No, kako se pokazalo i na ‘Poligrafu’, operacija grudi je jedina operaciju koju je do sada napravila.

"Nemam problema s time koje operacija sam radila. Svjesna sam sebe, nema kompleksa. Kada budem starija i kada se pojave borice, otići ću se zategnuti", iskrena je bila Rodić.

Zbog svoje otvorenosti i direktnosti Hana se često nađe na meti hejtera. Kako kaže, voli ponekad ući u raspravu s njima i ‘pofajtati se’.

"Naiđem na hejtanje od strane žena, muškarcima ne smetam. Pišu mi da sam plastična, ali me ne diraju ti komentari. Čak mislim da trebam neke nove hejtere jer su već i ovi stari počeli voljeti", pojasnila je Hana. ‘Poligraf’ je uspješno privela kraju, ali nije do kraja bila iskrena, omakla joj se i koja laž.

"Svi mi lažemo. Za jedno pitanje sam mislila da govorim istinu kada sam to rekla, ali ispostavilo se da ne. Mislim da sam na ovom testu pokazala da sam zapravo iskrena", zaključila je Hana.

Na koja je to pitanja govorila istinu, kada je napetost rasla i kada je govorila laž, možete saznati u petak točno u podne na YouTube kanalu 24sata te 24sata.hr.

Uz Poligraf u programskoj shemi 24sata oriđiđi produkcije gledajte i serijale Zvijezde padaju te Firma i Armagedon spektakl. Pratite nas i na društvenim mrežama uz #alijatovolim.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

 

Još ovakvih zabavnih tema pronađite u novom JoomBoos Videostar magazinu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?