Prvi 813 pregleda 09. veljače 2020.

Harry i Meghan odbili dodijeliti Oscara za najbolji film?

sussexroyal/Instagram kensingtonroyal/Instagram

Britanski magazin je otkrio kako su organizatori poslali pozivnicu kraljevskom paru, ali su ih oni, iako polaskani, odbili.

Iako su se nedavno povukli sa funkcija, Vojvode Harry i Meghan i dalje primaju pozivnice za glamurozne događaje. Prema britanskom tabloidu Hello! , organizatori dodijele nagrada 'Oscar' nadali su se da će par dodijeliti nagradu za najbolji film. Otkriveno je da su organizatori poslali pozivnicu Sussexima, ali par, iako jako zahvalan na pozivu, ju je odbio.

Ranije ovog tjedna, Meghan i Harry otputovali su u Miami kako bi prisustvovali jedom privatnom događaju. Za razlika od njih dvoje, koje su se maknuli iz drame i William i Kate proživljavaju istu, Cosmopolitan.

Prošlog vikenda William i Kate prisustvovali su BAFTA dodijeli nagrada, a večer i nije tako dobro prošla za njih. Prvo se Brad Pitt našali na račun Harryjeva odlaska sa dužnosti, a zatim je Rebel Wilson ismijala Princa Andrewa. Naime, takav format prezentiranja bio je osmišljen kako par ne bi izgledao ljuto i uzrujano zbog skandala, ali ipak nije im bilo zabavno slušati 'šale' o članovima obitelji.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?