Prvi 4305 pregleda 02. ožujka 2019.

Harry još malo posvađao Meghan i njezinu obitelj?

_living_with_style_/instagram

Ovaj tjedan Harryju baš ne ide (ili ide?) s komentarima...

Nakon šale o tome kako Meghanino dijete možda nije njegovo i nakon incidenta kojeg je (s pravom) izazvao u Maroku, kad je fotograf udario dječaka koji im je prezentirao lokalnu hranu, princ Harry ne staje. Sad se pojavila vijest kako je jednim svojim komentarom uspio ubzurkati već ionako uzavrele strasti između Meghan i njezine obitelji. Točnije, sestre i oca, piše Mirror.

'Bila je s obitelji koju nikad nije imala'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duchess of Sussex greets Moroccan officials as Their Royal Highnesses land at Casablanca this evening. This visit, a request of the British Government, is the first official visit to Morocco by Their Royal Highnesses. The Duke and Duchess were welcomed to Morocco by Her Majesty’s Ambassador Thomas Reilly and his wife, Leah – before The Duke of Sussex inspected a Guard of Honour and Their Royal Highnesses were introduced to The Crown Prince of Morocco, Prince Moulay Hassan. During their time here, Their Royal Highnesses will see work being done to promote girl’s education, empower young people and support children from disadvantaged backgrounds. They will also meet some of the country’s young entrepreneurs who are shaping modern Morocco. 📷 1+3: PA

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Naime, Harry se na BBC Radio4 potpuno otvoreno osvrnuo na svoj prvi Božić s Meghan, koji su proveli s kraljevskom obitelji te je izjavio: "Ona (Meghan) je bila odlična, znate...bila je napokon okružena obitelji koju, čini mi se, nikad nije imala." Iako je taj komentar dao prije sad već dosta vremena, obitelj mu to nije zaboravila. 

Meghanina obitelj je i dalje ljuta

Meghanina polu-sestra Samantha, u novom dokumentarcu o Meghan snimljenom za Channel 5, priznala je kako je obitelj i dalje povrijeđena tim komentarom, jer im daje za vjerovati da se Meghan "srami" što je u rodu s njima.

"Prvo sam pomislila na to da Harry zasigurno ne zna cijelu priču. Nešto nije bilo u redu. Iako možda nismo bili klasična obitelj koja se okuplja svakih blagdana, ipak smo bili obitelj. A onda smo se pitali; zašto moraš biti ovako posramljena svojom obitelji? Zašto imaš potrebe o stvarima govoriti drugačije", rekla je Samantha, koja osjeća da se Meghan u zadnje vrijeme potpuno udaljila od njih.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmeee :O