Prvi 264 pregleda 11. svibnja 2023.

Harry Styles poručuje: 'Nikad ne reci nikad One Directionu!'

Pixsell

Prošlo je sedam godina otkako se raspao slavni britansko-irski glazbeni sastav 'One Direction'. Od tada se često nagađa o tome hoće li se i kada članovi benda ponovno okupiti i nastaviti sa zajedničkim radom.

U posljednjoj epizodi kasnonoćnog talk showa 'The Late Late Show' s Jamesom Cordenom gostovao je Harry Styles koji se osvrnuo na nagađanja o ponovnom okupljanju članova popularnog benda. Rekao je kako bi želja mnogih fanova mogla postati stvarnost.  Poznati je pjevač s Jamesom Cordenom podjelio svoja razmišljanja o nastavku zajedničkog rada članova One Directiona.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Dok je s Willom Ferrellom i Jamesom igrao brzu igru 'Spill Your Guts or Fill Your Guts', Harryju je postavljeno pitanje hoće li se jednog dana One Direction ponovno okupiti. Na to je Harry odgovorio kako nikada neće reći nikada toj ideji. "Mislim da ako je postojalo vrijeme kad smo svi osjećali da je to ono što želimo učiniti, onda ne vidim zašto to ne bismo učinili", poručuje pjevač.

Nakon raspada popularnog glazbenog sastava Harry, Niall, Louis, Liam i Zayn svoju su pažnju usmjerili na izgradnju vlastitih solo karijera i života bez pritiska koji im je donosio jedan od najuspješnijih boy bendova ikad. Stoga bi moglo proći još neko vrijeme dok se članovi ponovno ne okupe. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

PopBuzz navodi kako je gledatelje posljednje emisije popularnog showa iznenadio Harryjev odgovor o ponovnom okupljanju članova benda.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Voditelj James Corden je u svom gostovanju u radijskoj emisiji 'Capital Breakfast' objasnio zašto nije htio da se One Direction okupi u posljednoj epizodi njegove emisije. "Kada dođe dan da se ponovno okupe, da ih se vidi zajedno, to se ne bi trebalo dogoditi u kasnonoćnom talk showu na četiri ili pet minuta. To bi trebalo trajati sat vremena, nakon čega slijedi turneja, a potom novi album", pojašnjava James. 

Tvoja reakcija?